dinsdag 27 september 2016

Lindform vaasjes

Bekijk ons unieke assortiment vazen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. LINDFORM vaasjes Oosterse minimalisme ontmoet Zweeds design- handmade l Vóór 16. Diverse mini vaasjes en kiezels van o. Lindform vaasjes heerlijk om mee te stylen. Ze vormen met elkaar een prachtig geheel maar ook elk vaasje afzonderlijk is een mooi design om te zien, mét bloem of zónder bloem!


Fantastisch om mee te stylen in je interieur. Het materiaal dat wordt gebruikt is loodvrij, de verf op natuurlijke basis. Heb je specifieke wensen, neem gerust contact op!


Of kijk in mijn webshop voor het actuele aanbod.

Dit Asti vaasje – hoog 6cm heeft een off white basis waar later handmatig ragfijne licht grijze streepje op zijn gedecoreerd. Het ontwerp, patroon en kleur kan dus variëren. Alle vaasjes zijn handgemaakt en de zelfgewonnen porseleinklei is loodvrij.


Zo vormen alle vaasjes een prachtig geheel, maar ook een enkel vaasje (met of zonder bloem) is een blikvanger. De producten zijn handgemaakt en de zelfgewonnen porseleinklei is loodvrij. De vaasjes zijn vaatwasser bestendig. Dit familiebedrijf heeft al ruim jaar ervaring in het maken van keramiek. KUS-SEN kiwi-aqua € 5€ 395.


Small, medium en een extra grote als XL. Je kan verschillende vaasjes bij elkaar zetten. Op kleur, print of op vorm. Solo, zowel met als zonder bloem is ook al prachtig. Kleur en patroon kan daarom variëren.


Een gewone maat kaars past erin. Vaasjes van hoogwaardig keramiek - Scandinavisch design. De minimalistische mini- en kiezelvaasjes zijn ontstaan uit een combinatie van Japanse eenvoud en Scandinavisch design.


Prachtige handgemaakte vaasjes voor bloem. De collectie bevat ook invloeden uit Japan, de minimalistische stijl combineert fraai met het Scandinavische design. Glas geëtst met Scandinavische motieven, ook workshop glas etsen.

Fuss kussen € 5€ 300. Onze fantastische collectie potten, schalen en vazen geven je interieur harmonie en de finishing touch. Deze vaasjes zijn Scandinavisch design en hebben invloeden uit Japan.


Handgemaakt, dus per stuk uniek. Er zijn vele kleuren, maten en vormen mogelijk. Leuke vaasjes in een ijzeren rekje van draad. Uniek en met een paar bloemen. Deze pin is ontdekt door Marthe Elfring.


Een heel mooi en voor velen onbegrijpelijk sieraad voor op de gedekte tafel. Niemand snapt dat deze dunne vaasjes niet omvallen. Toch is het simpel, een metalen plaatje onder het tafelkleed en het vaasje met sterke magneet in de voet zorgt ervoor dat de vaasjes blijven staan.


Vul de vaasjes met water en dan kun je er een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts