woensdag 28 september 2016

Muursticker elfje

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Kies uit producten vanaf € 140.


Je kunt de pluisjes van de paardenbloem naar eigen inzicht rondom de sticker plakken.

Deze interieursticker is gesneden uit viniel, waardoor alleen het patroon zelf op de muur wordt geplakt zonder randen rondom het ontwerp. Het adres om online duizenden muurstickers , woonaccessoires, behang, glaskunst en canvas te bestellen. Muursticker Elfje Tweekleurig - Zelfklevend.


Breng sfeer in jouw huis met deze prachtige muursticker Elfje. Deze wanddecoratie fleurt je interieur mooi op. Ze zijn te krijgen in verschillende materialen en afmetingen zodat er altijd één passend is voor jouw muur.


In ons assortiment hebben wij een divers aanbod en regelmatig voegen wij nieuwe ontwerpen toe. Onze muurstickers zullen elke ruimte transformeren door direct kleur en stijl toe te voegen.

Eenvoudig toe te passen in een paar minuten. Al onze muurstickers bevatten de volledige instructies en zijn gemakkelijk verwijderbaar. Ons ruime assortiment aan muurstickers creëert een creatieve en stijlvolle sfeer in elke omgeving. Deze ELFJE sticker kan voor zowel op de meisjes kamer worden gebruikt of om accessoires mee op te fleuren of als deursticker. Onze Stickers worden in een stevige verzenddoos verzonden zodat jouw sticker nooit gekreukeld aankomt met daarbij een handleiding voor het aanbrengen van de sticker.


Een ruime collectie muursticker elfje van diverse magische wezens stickers. Transformeer verschillende kamers en ruimtes in huis tot een fantasiewereld muurstickers. Dan is deze muursticker elfje wat voor jou. Het ontwerp bestaat uit een elfje en vijf kleine sterretjes. De elementen kun je afzonderlijk van elkaar op je muur plakken voor je eigen patroon.


Daarnaast hebben de stickers een spiegelend. Wilt u en andere afmeting, stuur ons dan een mail. De mooiste glow in the dark muurstickers vindt u bij. Hoge kwaliteit Vinyl Stickers. De stickers kunnen overal op geplakt worden, zolang de ondergrond glad en vetvrij is.


Deze muursticker is gemaakt van zelfklevend velours.

Deze speciale muursticker bestaat niet uit één kleur, maar uit twee verschillende kleuren. De blaadjes en de vlinders worden namelijk in een andere kleur geproduceerd dan het elfje op de tak. Met deze interieursticker maak je van je kamer een waar sprookjesbos. Heb jij een saaie muur die je wilt opfleuren? Wat een lief schattig elfje ! De muursticker is niet geschikt voor buitengebruik of op kalkverf.


De naamsticker plakt op vrijwel alle vlakke of licht gebogen (schoon, droog en niet poreuze) ondergronden. Leuke muursticker elfje voor de kinderkamer Kenmerken: Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen Snel en eenvoudig aan te brengen Geschikt voor vrijwel alle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts