donderdag 15 september 2016

Aparte wanddecoratie

Aparte wanddecoratie

Moderne betaalbare design wanddecoratie. Bekijk de Special Collections van Ixxi! Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Ontwerp uw huis met bijpassende wandbekleding. Koop nu wanddecoratie voor uw huis.


Welkom op de website waar wij een aantal bijzondere-wanddecoraties bij elkaar hebben gezocht. Deze wanddecoraties vinden wij bijzonder omdat zij iets afwijken van het standaard schilderij of houten tekstbord. Een mooie middelgrote ronde 3D metalen wanddecoratie met een moderne uitstraling. Deze 3D aparte wanddecoratie is gemaakt van kleine stukjes metaal die op een rond raster zijn vastgemaakt.


De kunstenaar heeft daarna de stukjes metaal geverfd. Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee. Ontdek onze collectie vazen, plankjes en andere hippe woonaccessoires voor aan de muur in onze webshop. Aparte design wanddecoratie online kopen? De wanddecoratie bij Apart Living is iets waar wij zeer trots op zijn.


Italiaanse merk MIHO DESIGN, het excentrieke franse merk IBRIDE en prachtige sloophouten lijsten van het Zuid-Afrikaanse merk LUNA DESIGN. Een heel bijzonder canvas kunstschilderij geschilderd door een echte jonge moderne kunstschilder. Het meest opvallende aan dit prachtige schilderij zijn natuurlijk de hele aparte kleuren.


Een wanddecoratie als deze is echt een grote aanwinst voor uw interieur. Wanddecoratie in combinatie met woonaccessoires. Alleen muurdecoratie is niet voldoende om een sfeer of woonstijl volledig tot uitdrukking te laten komen.


Daarom vind je op Woontrendz ook online woonaccessoires inspiratie. Schilderijen bepalen vaak kleur en stijl, misschien houd je daar niet zo van. Posters zijn leuk maar daar vul je (meestal) geen hele wand mee en je wilt er geen jaren tegenaan kijken.


Zo kun je een mooie Eye catcher in de woonkamer als wanddecoratie gebruiken maar ook in de slaapkamer een aantal leuke fotolijsten hangen geeft direct een gezellige sfeer. Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes! Ben je op zoek naar muurdecoratie voor de kinderkamer, voor wanddecoratie voor je woonkamer of een mooi schilderij voor in de tuin? Bij ons vind je vast wat je zoekt! Je hebt ons vast al voorbij zien komen op instagram waar je regelmatig onze mooie producten bij mensen thuis voorbij ziet komen.


Aparte wanddecoratie

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. U krijgt direct een bevestiging. Een hele aparte wanddecoratie in de vorm van een boom. Het is leuk om wanddecoratie online te zoeken.


De kleuren zijn een mengeling van goudkleur met oud brons wat dan moet lijken op de prachtige herfstkleuren. Als vorm kan je denken aan een boom die eigenlijk nooit gesnoeid is dus heel veel verwilderde takken heeft. Onze collectie is zeer uitgebreid en divers.


Een andere wanddecoratie trend die erg populair is, zijn memoborden, letterborden en pinborden. Hang je favoriete woondecoratie eraan op of personaliseer ze met jouw lievelingsquote. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Deze mensen kiezen dan meestal een abstracte wanddecoratie uit. De keuze in abstracte metalen wanddecoraties is best wel groot. De abstracte wanddecoraties zijn ook allemaal met de hand gemaakt en kunnen gezien worden als echte kunstwerken.


Met een handgemaakte abstracte wanddecoratie aan de muur heeft U dus eigenlijk een kunst wandobject in huis. Onder wanddecoratie verstaan we alle decoratieve accessoires die worden bevestigd aan de muur. Het assortiment bestaat uit tal van verschillende categorieën. Meest populair zijn toch wel de schilderijen, posters en muurstickers. Maar tegenwoordig ook heel hip zijn letterbakken, tekstborden en wandpanelen.


Op zoek naar betaalbare kunst voor aan je muur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts