woensdag 7 september 2016

Afdekfolie ramen

Specialistisch advies nodig? Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. De achterkant heeft dus een plaklaag.


Dat heeft als nadeel, dat je de folie moeilijker weer van je raam krijgt en dan niet nog een keer kan gebruiken. Het voordeel is dat het steviger vast zit dan statische folie, en dat het niet per ongeluk loslaat als je de ramen lapt. Tijdens de nieuwbouw, renovatie of verbouwing heeft u in sommige gevallen afdekfolie nodig om wanden vloeren meubelen enz enz te bescherming tegen vocht,vuil en stof-migratie.

Dit glasfolie zorgt er namelijk voor dat heel veel warmte van de zon niet je woning in trekt, maar wordt tegen gehouden. Het is een voordelig manier van zonwering. Een afdekzeil is wat dikker en zwaarder dan afdekfolie. Over een afdekzeil loop je gemakkelijk heen en je hoeft niet bang te zijn dat het scheurt. Ideaal voor op de grond dus.


Echter voor het afdekken van je meubels kan je beter afdekfolie gebruiken. Doordat de folie een stuk dunner is dan het zeil leg je het gemakkelijk over alle objecten heen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

U gebruikt hiertoe ons afdekfolie op de rol. Eenvoudig online te bestellen in een breedte van 10 2en 4cm. Een zwaar geweven verhuisdeken, altijd handig en praktisch tijdens uw kluswerkzaamheden. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Goedkope Rekfolie, Wikkelfolie en Stretchfolie. Bij ons profiteert u van Gratis verzending Zeer scherpe prijzen Levering binnen uur. In deze rubriek vind je diverse verduisterfolies. De Wvan Aslan is 1 verduisteren met dit plakfolie op de ramen heb je echt een donkere slaapkamer. De DFPverduistert iets minder dan de W15.


De zonwerende folies tinten de ramen , maar laten wél licht door en datzelfde geldt voor de doorzichtige kleuren raamfolies in het grijs en zwart. Bouwers en renovatiebedrijven kunnen herstelkosten maar beter voorkómen. Beschadigingen aan vloeren, trappen en ramen leiden niet alleen tot discussies over schadevergoedingen, maar ook tot vertraging van het bouwproces. Primaverde BV heeft een uitgebreid assortiment betrouwbare producten voor schoon en veilig werken.


Gebruikt het handigst ons zelfklevende speedy mask afdekfolie. Elma afdekfolie voor het afdekken van vloer, meubels en ramen bij het klussen. Biedt een goede bescherming tegen bijvoor. Glasscover is een speciale zelfklevende afdekfolie voor op glas te plakken.


Glass cover is een LDPE folie, zelfklevend uitsluitend te gebruiken op schoon glas.

Met deze zoekopdracht zoekt u alleen in het productassortiment. Voor ruimere zoekopdrachten, gebruik het zoekveld rechtsboven. GAMMA heeft veel varianten in het assortiment. Afdekfolie is een dunne folie die je met name gebruikt wanneer je gaat schilderen.


Sommige hebben een plakrand en zitten in een dispenser zodat je heel gemakkelijk de juiste hoeveelheid kunt afmeten en snijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts