maandag 26 september 2016

Glas achter kookplaat

Glazen Achterwand Voor Achter De Kookplaat. Met Of Zonder Print, Altijd Op Maat! Glas Voor Achter De Kookplaat , Eenvoudig Online Te Bestellen. Specialistisch advies nodig?


Prachtige wanddecoratie achter uw fornuis, eenvoudig schoonmaken, hoge kwaliteit.

Maak van je huis een thuis. Bekijk ons groot assortiment kookplaten en bestel online. Het is de kers op de taart, de glazen achterwand maakt het helemaal af.


Wij vonden het zo mooi, maar hadden wat schrik voor het onderhoud (vooral achter de kookplaat ). Maar je ziet bijna niet dat het vuil is! Wekelijks met het product onderhouden is voldoende en maakt het nog makkelijk en streeploos schoon ook. Onze spatschermen van hittebestendig glas zijn uitermate geschikt als achterwand voor de kookplaat of gootsteen.

Omdat we direct printen op het glas is het resultaat subliem. De spatschermen zijn eenvoudig schoon te maken met water. De achterwanden kunnen gemaakt worden met spitse of afgeronde hoeken. Het glas wordt namelijk op kleur gemaakt, waardoor je de oude muur er niet meer doorheen ziet.


Zo werken we in één klap alles netjes weg. Een keukenwand van Glasbestellen. Of je nou op zoek bent naar een glasplaat voor achter je fornuis, een grote wand van aanrecht tot aan het plafon en alles daar tussenin, wij regelen het voor je!


Achter het fornuis kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! De glasplaat wordt met rvs schroefbevestigingset bevestigd aan de muur. Bij het monteren van het glas achter je kookplaat of als spatplaat achter je gehele aanrecht, moet de wand erachter glad zijn.


Zo komt hij het mooist tot uiting en blijft ie goed zitten. Al onze achterwanden, glans of mat en in iedere kleur, zijn gemaakt van thermisch gehard glas. Zo ben je zeker van een hoge kwaliteit.

Hier kun je terecht voor vragen en advies. Voor een scherp geprijsde glasplaat voor achter de kookplaat bent u bij Glasconcept. Wij maken uw glasplaat uitsluitend op maat en leveren met eigen transport.


Glasconcept is al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt. Kiest u ook voor een glazen keuken achterwand in plaats voor tegel- of stucwerk? Wij zijn enorm blij met het eindresultaat van een eigen gemaakte foto op de glazen achterwand achter de kookplaat. Iedereen vindt het prachtig En ook het personeel van Keukenglas was erg enthousiast!


Wij zijn goed geholpen en hebben nu echt een unieke blikvanger in onze keuken. Helaas kunnen we geen foto bijplaatsen. Houdt rekening met de hoogte van een glazen achterwan deze kan massief over komen als deze te hoog wordt, hetgeen afbreuk doet aan uw nieuwe spatwand. De keuze voor een matte of transparante uitvoering kan een hele wezenlijke zijn.


Indien u kiest voor transparant glas moet u goed nadenken over de kleur achter het glas. Makkelijk en snel via Vergelijk. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Heeft wel afstandshoudertjes ertussen.


Glas is iets vergeeld in de loop der tijd maar kunststof van het blad is ook gesleten en ze denken aan renovatie of nieuw op dit moment. Bescherm je muur achter de kookplaat met een glazen spatscherm. Geen vetspetters of sausvlekken meer op de muren tijdens het koken en tegelijkertijd een echte blikvanger voor je keuken. Het spatscherm van hoogwaardig glas is hittebestendig en dus uitermate geschikt voor gebruik achter de kookplaat of fornuis. Geschikt achter elk type kookplaat.


Onze glazen keuken achterwanden worden gemaakt van gehard glas en zijn derhalve geschikt achter elk type kookplaat (gas, keramisch, inductie). Groot voordeel van onze glazen keuken achterwanden is dat ook de kopse kanten worden meegespoten, waardoor de glasplaat supermooi aansluit op het aanrechtblad. Ik ben bezig met een IKEA keuken, ik wil de wand graag verven en niet betegelen. Echter omdat koken nog al eens vet spatten geeft wil ik graag achter de kookplaat een stuk glas plaatsen.


Let er alleen op wat je koopt! Gehard glas achter je kookplaat kan zeker. Dit geeft geen garantie, maar verkleind de kans op breuk wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts