vrijdag 30 september 2016

Kast brocante

Design, Direct Van De Makers. Opbergruimte kan ook stijlvol zijn. Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk onze collectie op Made.

Veel grote brocante antieke kledingkasten, oude kast. Zeer veel grote oude brocante kasten op een goede manier hersteld en opgeknapt van het inboedelhuis. Old BASICS is in heel Nederland en zelfs daarbuiten bekend om het grote assortiment brocante kasten. Wij hebben veel unieke exemplaren in ons steeds wisselende assortiment en kunnen ook elke soort kast voor u op maat en kleur maken.


Sierlijk model brocante kledingkast. Let eens op de mooie details, zoals de originele houten haken bovenin de kast gemonteerd. Verder vallen op de stoere haak om de kastdeur mee te sluiten en de lade achter de deur.

Brocante meidenkast in donkergrijs. Er zitten drie planken in. Oud brocante kastje € 200. Oude brocante kledingkast € 400. Een webshop vol meubels met een verhaal.


In de webshop vindt u een uitgebreide en originele collectie meubels. Een witte kast, brocante kast , landelijke kast en steigerhouten kast. Bij ons vind je een ruim assortiment brocante kasten in landelijke stijl. Zoek je een witte buffetkast voor de woonkamer, een brocante kledingkast voor de babykamer bij ons heb je keuze uit de mooiste landelijke kasten en steigerhouten kasten die we op maat voor je maken.


Zoekt u een uniek meubelstuk voor uw interieur? We veranderen de kleur, inrichting, pootjes en greepjes naar uw wens. Zo krijgt u gegarandeerd een kast die niemand anders heeft! En in Het Inboedelhuis altijd.


Als al die stoelen, tafels en kasten toch eens hun verhaal konden vertellen. De inkervingen in tafels die precies laten zien waar de moeder van een groot gezin de ontelbare boterhammen gesmeerd had. De gaatjes in kasten , gemaakt door muizen die op zoek waren naar het brood dat in die kasten bewaard werd.

Ontdek ons unieke assortiment kasten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Veelal antiek, in de krijtverf of (nog)niet. Landelijk, brocant,industrieel, biedermeier of strak hier vind je de ladekast, kledingkast, hangkast, tv- kast , kabinet, buffetkast van grenen, eiken of andere houtsoorten. Een prachtige brocante spekkast of meidenkast in lichtgrijs met doorgeschuurde randen.


De kast is in prima staat. Op beide deuren zitten twee roosters. Alles wat wij in onze webwinkel hebben, kun je ook komen bekijken in onze. Maatwerkkasten met een oude look ! Prachtige landelijke kast Deze kast staat mooi in een landelijke inrichting.


Groothandel voor brocante kasten en antieke meubels in Waddinxveen (ook particulieren verkoop) koopzondagen: dec.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts