woensdag 14 september 2016

Oude franse spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel hier een voordelige Spiegel bij Megadump Tiel. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Antieke spiegels - Terug naar boven.

Gouden spiegel of liever zilver? De meeste antieke spiegels hebben een houten lijst met bladgoud en worden daarom ook wel simpelweg betiteld als een gouden spiegel. Naast gouden spiegels zijn zilveren ook enorm populair. Kijk ook mijn andere advertenties of volg ons op facebook: valkse vintage om te weten wanneer we aanwezig zijn. Al mijn spiegels hebben het oude originele glas, ik ben van mijn mening laten zitten tand des tijds vaak meer dan 1jaar oud , juist karaktervol.


Het originele oude loodglas is ietwat verweerd en heeft een paar plekjes. Allen authentiek, met kenmerkende details. Of u nu voorkeur heeft voor een met kuif of toch een bladzilveren spiegel , geen probleem, wij hebben een ruime collectie!

Regelmatig wordt onze website met nieuwe aanwinsten aangevuld. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Deze pin is ontdekt door Lieke Eerbeek. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De kroon is versierd met bladeren, rocalien en een spiegeltje. Franse brocante houten spiegel. In de lijst zijn bloemen en bladeren gegraveerd.


De spiegel is verguld met met bladzilver en heeft een parelrand. Heeft kleine beschadiging aan hout rechtsonder. Het glas van de spiegel is licht verweerd en origineel. Verzendmethode selecteren: ophalen in de winkel! Info over antieke franse spiegels.


Resultaten van zoekmachines! Bij verzending verpakken we de spiegels zeer nauwkeurig.

Niet al het spiegelglas is geheel krasvrij, sommige spiegels hebben kleine krasjes, vooral bij de oude spiegels is die kans wat groter. Dit te hebben vermeld is dat geen reden voor schadevergoeding of gratis retourneren. Javascript is uitgeschakeld. U bent van harte welkom om onze collectie vrijblijven op afspraak te komen bezichtigen in een sfeervolle omgeving. U kunt de onderstaande kalender gebruiken om uw afspraak te maken.


Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor een afspraak. Fortune Flea heeft de mooiste oude spiegels in Franrkijk! De mooie brede rand is prachtig bewerkt met krullen, bloemen en bladeren. U vindt bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve een collectie van prachtige antieke franse spiegels.


Kom naar de LOVT Loods, Schadewijkerweg Odijk. Omdat de voorraad snel wisselt raden we je wel altijd aan om voor de zekerheid even te bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts