donderdag 15 september 2016

Washprimer kopen

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Voor een goede hechting en bescherming tegen corrossie.


Washprimer 1K CF kan worden gemengd met Plus Reducers voor meer flexibiliteit. Dankzij de lange potlife kan het product na het mengen worden bewaar zodat er minder materiaal wordt verspild.

Met een grondverf op basis van 2-componenten, bent u verzekerd van de beste bescherming tegen roest en een langdurige en sterke hechting van de lak op het oppervlak. CROP biedt een breed assortiment verschillende soorten 2K hechtprimers in spuitbus en blik van professionele kwaliteit. Koop uw 2K primer voor 22.


In het aanbod van Autolakkenopkleur. Primer als grondlaag voor gebruik in de autospuiterij van het autoschadeherstelbedrijf. De grondverven die u bij ons online kunt bestellen zijn van meerdere professionele merken en per product is aangegeven waar deze voor geschikt zijn: als hechting op kunststoffen, als washprimer of epoxy primer. LV 8Washprimer AS is een chromaatvrije etsende primer voor metalen.


Heeft een uitstekende hechting en geeft optimale corrosiewering.

Ideale primer voor het spuiten van o. SprayMax 2K Wash primer in spuitbus is een 2-componenten washprimer voor het snel isoleren van doorgeschuurde laklagen en polyester oppervlakken. Deze 2K spuitbus washprimer verzekert u van een geweldige hechting van autolak op o. Oplosmiddelvrije, watergedragen ééncomponent hechtprimer met een uitstekende hechting op NIEUW aluminium, verzinkte oppervlakken, non-ferro metalen, gl. SprayMax waar te koop SprayMaxStore is een officiele SprayMax dealer en verkooppunt in Nederland en Belgie. Hier kunt u uw SprayMax producten veilig en betrouwbaar online kopen.


Wij leveren en werken volgens de normen van SprayMax. Wij mengen Auto-base Plus kleuren via de Autobase Plus-mengmachine. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.


Epifanes Washprimer AQ wordt gebruikt als voorbehandeling voor Epifanes Multi Marine Primer en Epifanes Epoxy Primer op nieuw aluminium. U kunt de washprimer echter op veel meer oppervlakken gebruiken, zoals keramiek, glas, non-ferro metalen en verzinkte oppervlakken. Gebruik deze primer van Epifanes echter alleen als er geen sprake is van. Etsende en passiverende werking. Kan als hechtprimer gebruikt worden.


Toepasbaar op gestraald staal, staal, oude niet oplosgevoelige lakken. Voordeel dat deze in kleinere hoeveelheden te koop zijn.

Misschien is er een spuiter die weet welke ik het best kan gebruiken ivm de beste toepasbaarheid en het latere. Mijn auto heeft een klein plekje corrosie op een aluminium deel. Het is niet in het zicht, maar wil het toch repareren voordat het erger wordt. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Anderen helpen ons de werking. CARCOATINGS, verfgroothandel in autolakken, industrie coatings, bouwverven en schilderslakken voor schilder en. Sikkens maakt ook professionele primers en grondverf.


Voor iedere toepassing voor binnen en buiten is er een geschikt product te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts