donderdag 15 september 2016

Spits behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. De effectieve manier om lage rugklachten te bestrijden of te voorkomen. Van klassiek tot modern behang.


Ook het licentie behang , zoals Disney, behoort tot ons assortiment. Dutch behang is een merk van Spits Wallcoverings B.

Je komt ze daarom ook vaak tegen onder de naam Dutch Wallcoverings, wat ook op hun collectieboeken staat. Dit Nederlands bedrijf heeft een groot aandeel in de behangwereld. Spits behang collecties is een specialist op het gebied van wandbekleding, raamdecoratie, fotowanden, zelfklevende randen, posters en aanverwante artikelen. Het huidige aanbod is verdeeld over verschillende thema’s.


Nu te bestellen de nieuwe behang collectie van spits Design. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot winkels waar. Behalve behang heeft Spits ook wandbekleding, tafelzeil, zelfklevend folie, statische en zelfklevende raamfolie en kant en klare lijmen. Spits richt zich om belangrijke kernwaarden namelijk de stijl, kwaliteit en de service.


Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik.

Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang ) kunt u het gemakkelijk aanbrengen. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis.


Vind je het lastig om van een plaatje het beoordelen of dit echt het behang is dat jij op je muren wilt? Behangexpert verkoopt alle soorten. Heb je misschien vragen over hoe je vinylbehang moet plakken? Of wil je gewoon verschillende behangetjes even in het echt zien en de structuur voelen, zoals glasvezelbehang en vliesbehang? Kom gewoon even langs bij ons in een van onze winkels.


Door het gebruik van de Spijkermat wordt het lichaam zelf helen medicijnvrij! De stelling van Spits dat het bedrijf dat het behang. Creëer met behang een unieke ruimte die aansluit bij jouw smaak. Grote collectie voordelig maar kwalitatief uitstekend behang met mooie bloemetjes en andere patronen in zachte kleuren.


Samen zijn zij goed voor meer dan 1verschillende behangboeken. Er zijn honderden leuke dessins om een kinderkamer te. Op zoek naar origineel behang , leuke shops, inspiratie of tips om zelf te behangen ? Al ons behang is direct leverbaar uit ons assortiment. Niet alleen behang kunt u bij ons vinden, maar ook raamdecoratie en vloeren.


Bent u op zoek naar een speciaal motief behang en deze is niet te vinden op onze site, neem dan contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen.

Onze gegevens zijn te vinden op onze. Manden zijn meter bree net als één meter Tego. Vakverdeling is op maat te maken met tussenschotten. Stalenbakjes zijn niet inbegrepen en het is niet mogelijk voor individuele winkels stalen te verzorgen.


Fotobehang is een ideaal voorbeeld van wat behang vandaag de dag te bieden heeft. De keuze is zeer ruim, populair fotobehang is bijvoorbeeld van steden of Disney figuren. Je kunt zelfs van je eigen foto een fotobehang laten maken!


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Vind u het ook altijd zo lastig om een nieuw behang uit te zoeken? In onze winkel aan de Nijkampenweg te Emmen, kunt u in een huiselijke sfeer, onder het genot van een kopje koffie, uw behang uitzoeken en u laten voorzien van advies.


Daarnaast bieden wij ook een behangservice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts