woensdag 18 maart 2015

Wijzonol lbh hoogglans

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment!

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Beschikbaar in heel veel kleuren. Wijzonol LBH lak bestellen? Hoogglanzende aflak met uitstekende buitenduurzaamheid op basis van gesiliconiseerde alkydhars.


Inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Bij Verfwinkel altijd verkrijgbaar met fikse korting en bovendien te mengen in iedere gewenste kleur! Het product is het gehele jaar te verwerken, en heeft een lang kleurbehoud.

Je kunt er heel het jaar door mee aan de slag en vertrouwen op de goede (kanten)dekking van dit product. Ben je op zoek naar de grondlak van de hoogst mogelijke kwaliteit? Wij maken het je graag makkelijk om die online te bestellen. En bestel je voor minimaal €50? Dan kun je standaard rekenen op gratis verzending naar jouw.


Hoogglans is een mooie afwerklaag die glimt en glad is en makkelijk te reinigen. LBH Transparant UV Hoogglans. De goede aanvangsdroging van slechts uur beperkt de kans op oneffenheden tot een minimum. LBH Silicon Alkyd Systeemverf. Voor 23:besteld = morgen in huis.


Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Toepassing: Als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Halfglanzende, systeemverf op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Deze blanke lak is weervast, UV bestendig en waterafstotend dus zeer geschikt voor het transparant afwerken van al het houtwerk buiten.


De bijzondere eigenschappen zoals zeer hoge dekkracht - uitmuntend glans- en kleurbehoud - duurzaam glansbehoud en een levensduur tot wel jaar zorgen voor jarenlang onderhoudsvrij schilderwerk. Dit product wordt ook wel dekkende beits genoemd en is dus ook geschikt voor het afwerken van tuinhuisjes, schuren, tuinmeubels en houten gevelbekleding.

Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Klusartikelen voor de laagste prijs. Minimaal 0°C omgevings- en ondergrondtemp. Doordat je deze verf al vanaf 0°C kunt verwerken, is hij het hele jaar door te gebruiken. Belangrijkste eigenschappen: Uitstekende buitenduurzaamheid.


Fraaie hoogglans Goed glansbehoud Goede vloeiing en hoge dekkracht. Uitstekend buitenduurzaam- Hoge hoogglans en zeer goed glansbehoud- Zeer mooie vloei- Goed standvermogen en (kanten)dekking - Gehele jaar te verwerken. Verkrijgbaar in ieder gewenste kleur.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Als hoogglans aflak in LBH -systemen op voorbehandeld hout, metaal en kunststof, buiten VERFshoppen. Zoek een kleur uit de meest gebruikte kleurenwaaiers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts