vrijdag 20 maart 2015

Sprei 2 persoons

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Een Optimale Nachtrust met een Auping Sprei.

Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Haal vandaag nog die 2-persoons spreien in huis. Bekijk ons unieke assortiment spreien. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een bedsprei is de perfecte aanvulling op je interieur en je beddengoed.


Niet alleen beschermt een sprei je beddengoe het zorgt ook voor een opgeruimde en sfeervolle uitstraling in de slaapkamer.

De - persoons bedspreien in ons assortiment zijn zowel effen als bedrukt en zorgen voor de finishing touch in jouw interieur. Sfeervolle bedspreien, dekens en plaids voor - persoons bedden vind je uiteraard in ons veelzijdige assortiment. Bedspreien beschermen het beddengoe maar vormen ook de finishing touch in de slaapkamer. Een wollen deken biedt bovendien extra warmte tijdens koude nachten.


Volop keus in - persoons spreien en dekens! De maat van je sprei hangt af van de maat van je bed. Ga afhankelijk van de maat van je bed voor een eenpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux of extra breed sprei.


Het is normaal dat een sprei breder en langer is dan je matras, zodat hij over je hele bed heen valt. Met een sprei geef je je slaapkamer gemakkelijk een andere look. In een klassieke kamer komt deze sprei overigens ook heel goed tot zijn recht.


De sprei voegt een kalmerende en chique sfeer toe aan elke slaapkamer. Hij is bovendien makkelijk te combineren met. Spreien koop je eenvoudig online bij bol.


Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Wanneer je een beddensprei zoekt voor op je be dan ben je bij Beter Bed zeker aan het juiste adres.

Met een ruim aanbod aan spreien in diverse kleuren, stofsoorten en afmetingen vind je bij ons altijd een passende sprei met een uitstekende kwaliteit. Met een Auping Sprei Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Kies uit 1producten vanaf € 199.


Damai Montana Sprei - Ecru - - persoons - 220x2Met dit sprei Montana van Damai is uw bed een eyecatcher in uw slaapkamer. Deze sprei van mooie satijnpolyester is in grote vlakken doorgestikt,. Fraaie dessins van zachte materialen.


Gebaseerd op de laatste trends. Je kunt online een nieuwe standaard sprei kopen, we maken het je graag gemakkelijk. Uiteraard zijn er verschillende soorten spreien beschikbaar en heb je de keuze uit diverse dessins.


Zoek je naar een effen sprei in een bepaalde kleur zoals wit, beige of bruin? De spreien in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt kiezen tussen de standaard maten, zoals een 1- persoons , - persoons of een.


Vind sprei persoons op Marktplaats. Gaat je voorkeur uit naar de bekende witte sprei , de persoons sprei , persoons sprei of wil je er juist met een specifieke kleur voor zorgen dat je het bed. Ook kunt u kiezen uit thuis, hotel persoons sprei. En uit vlakte persoons sprei. En of persoons sprei afgedrukt is.


Zorg voor verfraaiing van de slaapkamer en een warm gevoel. In de webshop is een ruim aanbod te vinden, met een diversiteit aan kleuren en dessins, elk met een andere uitstraling en materiaalsoort. Bedsupply heeft een ruim aanbod spreien , quilts en plaids van verschillende topmerken in het assortiment. Een spreien zijn uitermate geschikt voor in de winter op uw bed.


Hierdoor zult u het nooit te koud hebben en daarnaast zorgen deze er ook voor dat uw bed een hele nieuwe uitstraling krijgt. Doordat een sprei gevuld is kan deze in de koude winter ook worden gebruikt als extra deken. Het ruime assortiment spreien op Bedsupply omvat verschillende maten.


Zo kan voor ieder bed de juiste sprei worden gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts