dinsdag 10 maart 2015

Messing roede

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Gordijnroede Cordoba is onze budget roede. Eenvoudig online bestellen. Op zoek naar een zacht goudkleurige roede maar met een moderne uitstraling?


Dan is messing gepolijst in combinatie met strakke einddoppen misschien een optie voor u. Wilt u juist een warme uitstraling?

Dan bieden wij mooie messing gepolijste gordijnroeden in combinatie met bijvoorbeeld de eindknop Joyce. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Kies zelf de afleverdag bij RoedesOnline. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Antiek Zwart en Antiek IJzer zijn de favoriete kleuren uit deze roede -serie.


Makkelijk de juiste gordijnroe kiezen bij de gordijnen. De Houten gordijnroedes zijn er in vele nieuwe kleuren.

Mét of zonder gordijnringen te bestellen. Groot assortiment Goede service Hoge kwaliteit Eerlijke prijzen. Bekijk ons aanbod op de website! Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen!


Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn. Interstil gordijnroede mm messing. Diameter van de roede is mm. De steunen zijn zowel voor plafondmontage als voor wandmontage te gebruiken.


Alle gordijnrails en roedes worden uit één stuk geleverd! Tip: Lees onze handige meetinstructie gordijnrails en roedes voor. Vooral buiten gaat het relatief snel door inwerking van weersinvloeden, daar krijgt het een grijsgroene laag. Binnen krijgt het een oudbruine tint. Wegens verandering te koop, nog mooie messing gordijn rode benodigheden voor roedes , zie de bijgaande foto, ook voor de maat, p. Messing : Messing is een legering van koper en zink.


Wij zijn een online winkel op het gebied van gordijnroeden en accessoires. Uw gordijnen komen nog meer tot hun recht als zij hangen aan luxe gordijnroeden. Maak het voorwerp van gelakt messing schoon.


De belangrijkste stap bij het schoonmaken van messing is om het voorwerp regelmatig met een zachte doek af te stoffen.

De roedes zijn leverbaar in diverse maten en materialen, daarnaast kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor de roedehouders en roededragers. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig.


En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts