donderdag 26 maart 2015

Dd lak

Dd lak

Zoek naar componenten lak op de nieuwe KensaQ. Wordt DD Lak in kleur aangebracht, wacht dan dagen. Schuur het epoxy laminaat voordat de DD Lak wordt aangebracht. Hoe snel kan ik DD Lak over een verse polyester ondergrond aanbrengen?


Wanneer bij kamertemperatuur wordt gewerkt kan reeds na uur de eerste laag DD Lak worden aangebracht. De lak geeft een zeer hoge glans en een professioneel resultaat. Ook na langere tijd (enkele jaren) laat de lak zich goed polijsten waardoor eventuele beschadigingen en krassen eenvoudig kunnen worden gecorrigeerd.


DD Lak is krasvast, kleurecht, bestand tegen chemicaliën, weer, UV-straling, en heeft een langdurig glansbehoud. De bootlak is geschikt voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld. Het kenmerkt zich door haar goede vloei-eigenschappen, waardoor DD Lak eenvoudig te verwerken is met een kwast of roller. De term DD is afkomstig van Desmodur en Desmophen, een duitse term. Na verwerking is deze lak na een aantal dagen zeer goed te polijsten om zo een afwerking van zeer goede kwaliteit te behalen.


Bij gebruik van kleuren DC 8(oranje) en DC 8(rood) raden we aan een basislaag okergeel (DC 837) aan te brengen. Tevens Sikkens Rubbol SB plus in RUWA jachtlakkleuren. Non Paint Store levert via internetbestelling o. Ons assortiment bootlak en jachtlak dat in meerdere kleuren online te bestellen is bestaat uit diverse merken en types componenten lak , bootverf en overige bootverven. Voor onderwatercoatings kunt u kijken bij onze bootonderhoud producten. Hiermee voorkomt u een sinasappelhuid.


De IJssel Coatings BV heeft een compleet programma van producten ontwikkeld voor nieuwbouw, reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen. Van scheepswerven tot particulieren Gratis verzending vanaf €15- De grootste online maritieme winkel van Nederland! Ook toe te passen als afwerklaag in een tweecomponenten verfsysteem op hout, epoxy, abs, staal en aluminium.


Niet geschikt voor toepassingen onder de waterlijn. Verwerkbaar met kwast, verfroller of luchtspuit. Denk aan surfplanken, vlonders, gangborden en nog veel meer.


Hoe goed een parketlak of een kurklak ook beschermt, als de afwerking er plasticachtig uitziet, schiet het product zijn doel voorbij. Daarvoor hoef je met RigoStep geen angst te hebben, want RigoStep PU lak is niet alleen wat betreft duurzaamhei maar ook qua aspect een klasse apart. DD lak is UV bestendig, zeer hard en krasvast.


Dd lak

Naast International Antifouling ook De IJssel DD-lak Double Coat dubbel UV, IJmopox ZF, kwastverdunner, spuitverdunner, ontvetter, DC00 HB Coating, vernis, Variopox en Antislip poeder. Online verkoop van bootlakken, bootverven, antifouling van diverse merken waaronder De IJssel, International en Touwen Tenco. Twee componenten polyurethaan lak.


Zeer eenvoudig te verwerken met kwast of roller zonder kwaststrepen of roller aanzet. Exceptioneel glansbehou niet vergelend. Hecht direct op een groot aantal kunststoffen zoals polyester en ABS. DD-Lak , Groen en Limoengroen, Set van tafeltjes. Multiplex met hooglans DD-lak druppels aan onderkant blad.


Dd lak

Epifanes, al ruim 1jaar ervaring in jachtlakken en verven. Voor particulieren en professionals de beste! Een hoogwaardige twee componenten dd lak voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan krasvastheid en glansbehoud. Eenvoudig te verwerken met kwast of roller. Voor het lakken nog een keer met een speciaal doekje de laatste stofjes weggeveeg en de lak een half uurtje voor laten reageren.


Dit is een ECHTE extra korting en geldt bovenop. Met een speciaal rollertje gaat het aanbrengen van de lak super! Het is dun als water en vloeit heel mooi uit. Lak wordt gebruikt om ondergronden, zoals hout of metaal, op te knappen en weer een frisse uitstraling te geven.


Ook het eigen merk GAMMA kent een enorm aanbod verf, in alle mogelijke kleuren en varianten. Sommige verven hebben naast een decoratieve factor ook een beschermende factor, dat vooral voor natuurmaterialen zoals hout geschikt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts