donderdag 12 maart 2015

Walter knoll stoel

Walter knoll stoel

Bestel online of kom langs! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Dit zorgt voor een enorme internationale expansie.


Walter Knoll is wereldwijd een toonaangevende meubelfabrikant. Dit succesvolle designmerk creëert zitmeubelen voor bij u thuis, maar houdt zich ook bezig met projectinrichtingen. Originele walter knoll stoelen uitgevoerd in antraciet alcantara met zilvergrijze poten.


Dankzij de luxueuze uitstraling en bijzondere vormgeving past deze stoel perfect in de collectie van het Duitse merk. Met meesterlijk vakmanschap, rijke materialen en een blijvende uitstraling. Voor optimaal comfort kunt u de stoel voorzien van gesloten of open armleuningen. Ten slotte is deze stoel ook nog eens stapelbaar tot stuks.


By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Daarnaast is de stoel ook als loungestoel verkrijgbaar. Gratis verzending vanaf €25. Designdeals van deze week.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De golvende lijnen van de Liz Stoel bepalen het prachtige silhouet van de stoel die aan de zijkant is afgewerkt met een opvallende bies.


Deze stoel van Claudio Bellini is teruggebracht tot zijn mooiste eenvoud. But it is one of the most difficult tasks there are in design. Minimised in volume, precise in shape. De Cuoio stoel is moderne variant van de klassieke eetkamerstoel. In die tijd bestond het overgrote deel van de Duitse meubelindustrie uit klassieke, degelijke meubels met een rechttoe rechtaan vormgeving.


De stoel is bekleed met hoogwaardig zadelleer. De fauteuil heeft een uitnodigend karakter en een vriendelijk design. Bespaar tot wel via kiesproduct. Für den internationalen Lifestyle von heute. Erfahren Sie mehr in unserem Inspirationsbereich: über meisterhaft gestaltete Produkte, feinste Materialien sowie spannende News und Projekte.


Walter knoll stoel

Wanneer u kiest voor een lage rugleuning is de stoel centimeter hoog en centimeter diep. Kiest u voor een hoge rugleuning, dan heeft de stoel een hoogte van 1centimeter en een diepte van centimeter. Mooie stoelen voor op de directiekamer, boardroom of gewoon voor thuis. Deze kuipstoel heeft een zitschaal gemaakt van polyurethaan vormschuim met een watten afdekking.


Het onderstel bestaat uit een stalen buis net draaivoet. U heeft keus uit meerdere soorten leder of stof en voor de barkruk kunt u kiezen uit twee zithoogte maten. The designs immediately became a signature of the Knoll brand and have been built to Mies van der Rohe’s exacting standards ever since. In een handomdraai bij u geleverd.


Commitment to success: the Jason Lite range of chairs has now been added to with chairs with wooden legs. The minimalist form retains its amazing seating comfort. Knoll BRNO stoel Mies van der Rohe meerdere zwart leder. Knoll brno chair meerdere beschikbaar in zwart leder deze brno chairs zijn ontworpen door mies van der rohe.


De collectie bestaat uit een vergaderstoel of bezoekersstoel op een kruisvoet zonder wielen met glijders of een kruisvoet met wieltjes. De Jason stoel is leverbaar in een 4-poot model, een cantilever stoel , een bureaustoel en als barkruk. Alle stoelen zijn voorzien van Teflon of Vilt glijders.


Een belangrijk aspect is het behouden van de kwaliteit bij elk ontwerp. Duurzaamheid is niet alleen van toepassing op het uiterlijk, maar ook op het materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts