maandag 16 maart 2015

Trapleuning jaren 30

Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting! Bekijk ons gehele assortiment online. Jaren sleutelgat trapleuning.


De jaren trapleuning is echt weer aan het terugkomen veel interieurs van deze tijd stralen die typische jaren look uit. Maak uw huis compleet met een mooie traditionele jaren trapleuning.

Leverbaar in grenen en beuken. Gebogen houten trapleuningen zijn er in diverse vormen, lengtes, houtsoorten. Maak gratis een online tekening voor de juiste vorm. Beuken houten trapleuningen zijn mooi te beitsen en te lakken.


De grenen houten trapleuningen zijn meer geschikt om eenvoudig dekkend af te schilderen, de eiken houten trapleuningen zijn heel fraai te maken door ze te voorzien van een kleurolie. De mahonie houten trapleuningen zijn traditioneel en makkelijk af te lakken met een transparante lak. In onze jaren woning ontbreekt momenteel een trapleuning.


Graag zouden we een trapleuning willen laten plaatsen in de jaren stijl. Het betreft een rechte trap met treden.

De klassieke jaren -trap. Hij ziet er op het eerste gezicht eenvoudig uit, maar vergis je niet: de trapspijlen en de trapbomen zijn vaak afgewerkt met gedetailleerde groeven. Vaak zit er onder elke trede ook een neuslat.


De trap zelf is gesloten en meestal geschilderd met hoogglansverf. Trapleuningen diverse modellen. Heel belangrijk is de vorm van de trapleuning die aan de muur wordt gemonteerd.


Soms is dit een s-vorm en soms is dit een l-vorm. Door deze vorm aan te houden zal de trapleuning over de gehele lengte overal dezelfde hoogte hebben. Altijd de laagste prijs vandaag besteld morgen in huis gratis binnen. Info over trapleuning jaren stijl. Resultaten van zoekmachines!


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Ik ben op zoek naar een goede houtbewerker die in een jaren dertig huis de volgende werkzaamheden uit kan voeren: Trap In ons jaren huis zijn in het verleden de hoofdbaluster en het hekwerk inclusief trapleuning verwijderd. Deze pin is ontdekt door Willem.


Ook zijn de trapleuningen vernieuwd. We willen dit in de oorspronkelijke staat herstellen. In deze productvideo laten wij u de gebogen trapleuning in jaren stijl zien. In combinatie met een traploper was dit een echte typische jaren trap.


De stalen smeedijzeren spijltjes zijn nog steeds nieuw te koop, of als je geluk hebt kunt u een setje kopen bij de sloop of antiek handelaar.

Denk aan antieke schouwen, oude voordeuren, antieke wandtegels of jaren deuren. Alle oude bouwmaterialen van Mammoet zijn in uitstekende staat en kunnen wij naar wens aanpassen. Heeft u mooie jaren deuren gezien, maar past de kleur niet? Wij maken de deuren in elke gewenste kleur zodat ze volledig bij de stijl van uw woning.


Antieke Trekbellen met verschillende belnummers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts