dinsdag 24 maart 2015

Behang beach

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een fotobehang Strand is zeer geschikt om je huis een natuurlijke look te geven. Met een fotobehang van een strand geef je je kamer snel een ander uiterlijk.


Mis je een zee of strand behang , laat het ons weten!

Op de afbeelding is een steiger naar de zee weergegeven. Het fotobehang is gedrukt op papierbehang. De behanglijm wordt bijgeleverd. The beach 366x254cm € 102. Beach resort 368x254cm € 96.


Welkom bij de grootste behang beleving in de Benelux. Meer dan collecties foto behang leverbaar. Bij de behangen van Komar wordt gratis lijm geleverd.

Mocht je (extra) behanglijm willen kopen, adviseren wij Perfax methyl blauw speciaal voor papieren fotobehangen. Kijk hier voor de plakinstructies voor papieren fotobehang. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent.


Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang. Vul hier onder de breedte en hoogte van uw muur in. Je ziet direct de prijs en zo bestel je eenvoudig je behang op maat! Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur.


Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang , dat ook makkelijk schoon te maken is. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Behang en prints op maat gemaakt. Verzending binnen 1-dagen. Bestel uiterlijk dec voor levering vóór Kerstmis! Heerlijk wegdromen op een tropisch stran maar dan nu iets dichter bij huis.


In ons assortiment Strand behang vind je tal van behangen die aan dit sfeertje bijdragen. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang.

Wie wil er nu niet uitkijken op een prachtig strand en zee in huis. Met dit fotobehang heb je altijd een vakantiegevoel en schijnt altijd het zonnetje altijd. Bij Femkeido shop je jouw favoriete design-merken als Hay, Muuto, Moooi en Normann Copenhagen. Fotobehang Sunrise over beach in Cancun - Bij Nikkel-art. Retro strand behang voor de kinderkamer in mooie pasteltinten: roze, geel, blauw, mint.


Op de oude volkswagen bus staat jouw eigen naam! Fleece muurschilderingen maken behangen leuk! Het werken met hen is veel eenvoudiger. Dankzij hun vernieuwde materiaal kan de lijm rechtstreeks op de muur worden aangebracht.


Vervolgens bevestig je het droge behang aan een gelijmde muur. Het is dus niet nodig om het behang te bevochtigen. Over dit behang is een extra laag aangebracht, die maak het materiaal krasvast, afneembaar en is niet-reflecterend. Hierdoor krijgt het behang bovendien een matte finish.


Zoals de naam al zegt, is het behang gemaakt van papier en bevat het zowel een onderlaag als bovenlaag. Het papierbehang staat garant voor mooie en heldere kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts