vrijdag 20 maart 2015

Gordijnen nieuwegein

Boek eenvoudig online een afspraak bij jou thuis! Onze adviseur komt vrijblijvend opmeten. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Gewijzigde openingstijden rond de winterfeestdagen: Oudejaarsdag december is de winkel open van 9. Nieuwjaarsdag januari is de winkel de gehele dag. Welkom in onze showroom, wij helpen u graag! Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger, maar ook gordijnen van ons private label, NL Label.


Graag adviseren wij u over onze specialiteit: gordijnen en raamdecoratie. Kom eens langs en laat u ionspireren door onze grote collectie gordijnen , inbetweens en vitrage.

De mogelijkheden zijn onbeperkt! Ook de akoestiek in een kamer wordt door gordijnen sterk verbeterd. Overgordijnen zijn er in vele structuren, uni's en dessins.


Nieuwegein , wij adviseren u graag over alles op. Door het kamerhoog aanbrengen van gordijnen in uw huis creëert u een rijke uitstraling. U vindt onze winkel nu op een unieke plek in Jutfaas, aan de Herenstraat, met uitzicht op park Rijnhuizen.


Wij zijn een bedrijf , gespecialiseerd op gebied van woninginrichting. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Gordijnen Gordijnen brengen warmte, sfeer en kleur in uw woning. Van transparante tot verduisterende stoffen en van effen stoffen tot dessins.


Info over gordijnen nieuwegein.

Resultaten van zoekmachines! Zoekt u raamdecoratie in de regio Utrecht, Houten,. Thuisin Hendriks biedt kwaliteit voor scherpe prijzen. Kom naar onze grote showroom.


Ben je op zoek naar een intieme sfeer, een stoere uitstraling of juist naar een elegante look? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de gordijnafdeling bij Decorette. De juiste gordijnen kiezen voor je ramen Met het ophangen van gordijnen creëer je een bepaalde sfeer.


Ontdek ons aanbod online of laat u adviseren door een van onze dealers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts