vrijdag 20 maart 2015

Antifouling zelfslijpend

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bespaar tot wel via kiesproduct. Harde antifouling Het is de slijtvaste variant van het product, om daar goed en langdurig gebruik van te maken. De biociden in het product worden geleidelijk afgegeven, waardoor de boot goed beschermd is tegen aangroei door algen, schaaldieren en zeepokken.


Zelfslijpende antifouling De stroming van het water zal steeds een laagje verf afsluiten.

Daarnaast kan deze antifouling worden aangebracht op alle oppervlakken (ook aluminium). Deze harde antifouling kan je aanbrengen op je motor- of zeilboot, en heeft een schrobbaar oppervlak. Dit maakt het mogelijk om te polijsten, waardoor je een mooie gladde eindlaag krijgt.


Deze antifouling kan je aanbrengen tot maanden voor de tewaterlating. In de watersport is anti fouling niet meer weg te denken. Wij hebben goedkope anti fouling van superieure kwaliteit die je eenvoudig kunt aanbrengen en slijtvast en zelfslijpend is.


Met starbrite antifouling hou je jouw onderwaterschip alg en aangroei vrij.

Bij zelfslijpende antifouling slijt door stroming een laagje verf eraf zodat het oppervlak aangroeivrij blijft. Ook bevat de soms verf biocide, meestal koper, en deze biociden komen ook in het water als de verf loslaat. Complete gids over harde antifouling , zelfslijpende anti-fouling en alle andere Antifouling ! Kom erachter welke antifouling het beste is voor jouw boot.


Welke antifouling is geschikt? Een harde antifouling kan alleen over een primer, of over een andere harde antifouling gezet worden (harde antifoulings zijn de Hempel Hard Racing en International Interspeed Extra), een zelfslijpende antifouling kan zowel over een primer, harde antifouling als over een zelfslijpende antifouling gezet worden. Van scheepswerven tot particulieren Gratis verzending vanaf €15- De grootste online maritieme winkel van Nederland! Antifouling , antifouling aanbrengen, antifouling systeem, antifouling verwijderen, harde en zachte, zelfslijpend , testen antifouling. Uitleg: Op deze site treft u tips aan over het schilderen van het onderwaterschip.


Indien er een zelfslijpende antifouling op uw boot zit, zult u hiermee door moeten gaan. Zit er een harde antifouling op, dan kunt u kiezen. Wij adviseren om eerst een aantal lagen harde antifouling te gebruiken, en daarna over te stappen op zelfslijpend. Zachte antifouling noemt men ook wel zelfslijpende - of polijstende antifouling.


De eigenschap van zachte antifouling is dat tijdens het varen telkens een laagje van de antifouling afslijt, hierdoor komen de biociden uit de antifouling vrij. Uiteindelijk slijt de zachte antifouling weg.

Antifouling is een speciale verf om aangroei van algen, wier en schelpen tegen te gaan. Ook als de boot stilligt komt er koper in het water terecht. Toepassing Seajet Seatender zelfslijpende harde koperhoudende antifouling.


Er is ook zelfslijpende verf met zink. Droogtijd voor het te water laten uur bij graden. Koperhoudende antifouling. Geschikt voor zowel zout als zoet water. Antifouling harde en zelfslijpend rood zwart hempel jotun sigma internationaal enz antifoulingliter rood 3euro antifouli.


Bij een zachte ( zelfslijpende , polijstende) antifouling zorgt het varen vanzelf voor het verwijderen van de coating. Je kunt ook een hogedrukspuit gebruiken om de antifouling te verwijderen. Dit is ook zo bij een polyester boot. Dit kan het best direct nadat de boot uit het water is gekomen. Dit benadeelt de vaareigenschappen, en gaat ten koste van de snelheid en hierdoor verbruikt u meer brandstof.


Epifanes heeft als antifouling de koperhoudende Copper Cruise, een zelfslijpende antifouling , ook leverbaar in heldere kleuren. Ook hierin kunnen aangroeiwerende componenten zoals bijvoorbeeld koper zijn opgenomen. Voordeel van zelfslijpende antifouling is dat enerzijds aangroei wordt voorkomen en anderzijds wordt voorkomen dat de laag te dik.


Ik heb voor het eerst zelfslijpende antifouling ( vroeger harde gehad). Opvolger van de bekende Seatender antifouling. De vernieuwde Seajet 0Teichi zelfslijpende antifouling is koperhoudend en is toegestaan op de Nederlandse markt.


Direct afgeleid van antifouling uit de beroepsvaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts