donderdag 19 maart 2015

Levensduur dubbel glas

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Dubbel glas van hoge kwaliteit op maat. Eenvoudig online bestellen. Zoek naar dubbel glas op de nieuwe KensaQ.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Zo bent u er zeker van dat u het dubbel glas van uw keuze tegen de best mogelijke prijs kunt kopen! Interessante bespaartips voor kopen dubbel glas. De gemiddelde levensduur van dubbel glas is dus zoals u reeds heeft kunnen lezen om en bij de jaar gelegen.


De levensduur van dubbel glas is ongeveer jaar. Naarmate uw ruit ouder wordt, treedt er meer lekkage op en wordt uw ruit minder efficient. Aan de productiedatum kunt u zien hoe oud uw dubbel glas is.


U kunt heel eenvoudig zelf de productiedatum van uw ruit achterhalen.

Oorzaken van beschadigd of kapot dubbel glas binnen tien jaar kunnen onder andere een fabricagefout of het verkeerd plaatsen van het dubbel glas zijn. Factoren die impact hebben op de levensduur. Dat dubbel glas na tien jaar een grotere kans heeft op lekkage, betekent niet dat het glas ook na tien jaar gaat lekken. Wanneer dubbel glas aan het einde van zijn levensduur is (maximaal jaar), is het aanbevolen het te vervangen met nieuw dubbel glas.


Maak gebruik van de offerte vergelijker en vergelijk prijzen voor nieuw dubbel glas. Verkeerd plaatsen door glaszetter. Laat verouderd dubbel glas snel vervangen door erkende glaszetters: een kostenbesparende investering.


Op deze manier zorg je er voor dat ook jouw dubbel glas over een zo optimaal mogelijke levensduur zal beschikken. Waardoor kan dubbel glas lek raken? Een lek in het dubbel glas kan ontstaan door achterstallig onderhou of door een fabricagefout van de glasfabrikant.


Of de ruit kan ook aan het einde van zijn levensduur zijn gekomen. Gewoon dubbel glas : vervangen wenselijk. Ook als je kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn.


Het levert meer comfort op en bespaart energie. Glas kan bij wijze van spreken eeuwig mee, dubbel glas misschien korter, omdat het uit glas en aluminium bestaat.

Die jaar zal misschien de garantieperiode zijn? Bij enkelglas zal de vochtige warme lucht binnenshuis aan het glas afkoelen en als de temperatuur daalt tot onder het dauwpunt zal condensatie op de ruit optreden. Het glas geleidt de warmte door naar buiten.


Bij dubbelglas wordt de ruit dubbel uitgevoerd zodat een tussenruimte, spouw genoem ontstaat met daarin droge lucht of een inert gas. Het vocht tussen dubbel glas is niet te verwijderen tussen de glasplaten. Het is aan te raden de ruit te vervangen. Het vervangen van dubbel glas kunnen wij voor u uitvoeren!


Meest voorkomende oorzaken van vocht in het dubbel glas is: Einde van de levensduur. In de meeste gevallen heeft dubbel glas een fabrieksgarantie van jaar. Standaard dubbel glas van een glaszettersbedrijf heeft een gemiddelde prijs per m² van €10-. Je bespaart per vierkante meter glas ongeveer €10- per jaar op de energiekosten. Hoog rendement dubbel glas.


HR- glas bestaat uit meestal uit twee glasplaten met een spouw. Alternatief voor normaal dubbel glas is vacuümglas. Dit is dubbel glas met een hele smalle tussenruimte die vacuüm is gezogen. Een lek in uw dubbel glas kan ontstaan tegen het einde van de levensduur van het glas. De meeste leveranciers van dubbel glas geven tien jaar garantie.


Je houd de kou buiten en de warmte binnen. Bovendien is enkel glas ook veel inbraakgevoeliger dan dubbel glas. Welke soorten glas zijn er?


Enkel glas (8): één glasplaat, isoleert niet, alleen gemaakt om door naar buiten te kijken. Condens of vocht tussen uw isolatieglas? Garantie op dubbel glas wordt gegeven door de fabrikant en niet door de glaszetter? De garantie termijn per fabriek verschilt, maar dat die alleen geldig is bij de juiste montage en onderhoud?


Dat ook niet alle normen in de praktijk goed werken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts