woensdag 18 maart 2015

Hornbach inlijsten

Hornbach inlijsten

Goed inlijsten Fotografie, kunstdrukken, posters of schilderijen – om van deze kunstwerken een blikvanger op je muur te maken, moeten afbeelding, lijst en passe-partout harmonisch op elkaar afgestemd zijn. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Er is altijd iets te doen. Fotolijsten kopen bij HORNBACH.


Wanneer je een foto hebt bestaat er een grote kans dat je deze aan je muur op wilt hangen. Dit kan uiteraard niet zomaar, want hiervoor is een fotolijstje nodig. Een fotolijst kan je gemakkelijk aan de muur ophangen.


HORNBACH biedt je een groot assortiment aan fotolijsten. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek. Ook voor inlijsten en posters! Dit Vertaalt Zich In De Volgende Werkzaamheden.


Hornbach inlijsten

Voor onze vestiging in Nieuwegein zijn wij op zoek naar gedreven Verkopers voor onze lijstenmakerij (afdeling Deco). Het motief kan voor- of achterin de extra diepe lijst worden geplaatst. De passe-partout benadrukt de afbeelding en vereenvoudigt het inlijsten.


Door afgestemde maten zijn veel combinaties mogelijk. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Lijst voor schilderij, doek of canvas op maat nodig?


Ruim assortiment houten lijsten die in jouw maat kunnen worden gemaakt. Pienprent lijstenmakerij is gevestigd op de Besterd in Tilburg. U vindt ons vlakbij de spoorzone in het witte pand op de hoek van de Lange. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties.


Door het invullen van onderstaand menu, stelt u ons in staat voor u de juiste lijst te selecteren voor het werk wat u wilt inlijsten. Wij kunnen op deze manier de lijst met de benodigde sponningdiepte en juiste breedte selecteren, welke afhankelijk is van de dikte en de maat van het kunstwerk of spiegel. Bestel nu extra voordelig rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek, ruim 30. De baklijsten zijn perfect in verstek gezaagd en hebben een naadloos sluitende hoekverbinding. In baklijsten zit uiteraard geen glas, zij zijn bedoeld voor het inlijsten van een doek of paneel.


Zo kunt u inlijst materiaal online bestellen maar ook randloze wissellijsten, diverse soorten fotolijsten en schilderijlijst op maat, goedkope baklijsten, nielsen lijsten, lijsten met passe partout op maat, verder hebben wij zuurvrij achter karton of passe-partouts in allerlei kleuren, de passepartouts kunnen volledig naar uw wensen gesneden. Ons assortiment brede houten baklijsten is geschikt voor het inlijsten van schilderijen gemaakt op linnen, katoen etc. De Premium XL baklijst wijkt af van het XL-T model doordat het trapje aan de binnenzijde. De houten wissellijst van lijstenmakerij. Baklijsten voor het inlijsten van canvas of schilderij.


De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk baklijsten voor het inlijsten van opgespannen doeken zoals canvas en linnen schilderijen. Een baklijst is een houten frame waarin je gemakkelijk een opgespannen canvas werk kunt monteren waardoor het geheel nog mooier wordt. De inlijst service kan bij elke lijst en kost maar €30.


Hornbach inlijsten

Ja, het is natuurlijk mogelijk om het werk zelf in te lijsten. Als je niet voor de inlijst -service kiest dan gebruiken wij wisselnietjes waarmee je het werk makkelijk erin kan zetten en eventueel na een tijdje ook weer kan wisselen met een ander werk. Zelf een lijst bestellen is eenvoudig. Alle informatie over zelf in lijsten en inlijst begrippen vindt u in onze productinformatie.


Het fotolijstje beschermt niet alleen de foto, maar laat hem mooier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts