maandag 16 maart 2015

Luxaflex op deur

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel uw deur jaloezieën in de webshop. En vraag nu een gratis monster aan! Alle jaloezieën vind je op beslist.


De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan én de ondergeleider is slechts mm hoog, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft.

Het gaas van deze hordeur wordt windvast opgesloten door een sterke constructie. De deur stopt automatisch op een vooraf ingesteld stoppunt of op iedere positie afhankelijk van het type. Voor openslaande deuren kunnen houten jaloezieen op verschillende manieren gemonteerd worden: - Op het kozijn, waardoor de houten jaloezieen voor de klink langs vallen en netjes naast elkaar kunnen hangen.


Op de openslaande deur met zijgeleiding, zodat uw jaloezie mooi strak langs het raam loopt. Raamdecoratie voor deuren Wanneer je op zoek bent naar raambekleding voor een deur is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat een deur intensiever wordt gebruikt dan een raam. En voor elk raam en voor iedere deur is er wel een passende oplossing.


Heb je een mooi (rol)gordijn of luxaflex op je deur hangen, maar loopt deze altijd tegen de deurkruk aan? Of heb je altijd wanneer je de deur open doet met de deurkrukt, dat je dan ook gelijk de raamdecoratie op de deur weg moet duwen?

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Welke raambekleding kies jij voor je deur ? De functionaliteit speelt een belangrijke rol voor je raamdecoratie op je deur. Hierboven zag je al welke types raamdecoratie populair zijn voor deuren. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.


Een deur is voorzien van een klink of handgreep, houd hier rekening mee bij het opgeven van de maten. Jaloezieën voor op een deur kopen doe je bij 123jaloezie. Bij plaatsing in open kozijnen of op deuren en ramen. Om beschadigingen aan de jaloezie en het kozijn te voorkomen is het verstandig te kiezen voor zijgeleiding.


Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De horren worden standaard geleverd in witte, grijze of zwart lijst met zwart gaas.


De prijs begint vanaf €voor hor. Koordrem in de bovenbak van de jaloezie ( Koordrem moet Appart Bijesteld worden ) dit te beoordelen als je naar het raam.

Aan de binnen- en buitenzijde is de rolhordeur voorzien van een handige spanjoletsluiting. In onze hordeuren zit daarom zwart gaas. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en heb je altijd een passende hor voor je deur ! Wanneer je op zoek bent naar raambekleding voor een deur is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat een deur intensiever wordt gebruikt dan een raam.


Luxaflex horren op maat online kopen. Zo kun je kiezen voor Perfect Tape en Perfect Click, maar ook voor het TopDown BottomUp systeem. Hetzelfde geldt voor jaloezieën die worden gemonteerd op een deur of raam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts