woensdag 25 maart 2015

Voorraadpot boerenbont

Voorraadpot boerenbont

Kies uit producten vanaf € 95. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je. Boerenbont Voorraadpot prijzen vergelijken.


Voorraadpot boerenbont

Bekijk ons unieke assortiment voorraadpotten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kijk hier voor ons aanbod.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Nieuwe voorraadpot met opschrift drop van het royal boch boerenbont belgium voor de vaste prijs van 495.


Op zoek naar een weckpot, koektrommel, snoeppot of voorraadbus? Bespaar tot wel via kiesproduct. De collectie vernieuwt met de tijd mee. Maar denk ook eens aan een voorraadpot of botervloot op je ontbijttafel. LiterMet één druk op de deksel open of sluit je deze voorraadpot van OXO.


De deksel is van keramiek. Ben jij een echte liefhebber van boerenbont ? Ben je op zoek naar nieuw servies, ovenschalen, voorraadpotten en dergelijke? Dan is het erg belangrijk om goed op de prijs te letten. Voor je het weet betaal je veel te veel.


Voorraadpot boerenbont

Massamarkt geven we massa’s korting op alles van boerenbont. Voorraadpot in de schijnwerpers Soms is het beter om verleidelijk eten ergens weg te stoppen waar je het niet ziet staan, zoals koekjes of snoepjes. Het vrolijke design wordt afgetopt met een gouden bol op de deksel waardoor de voorraadpot echt een gouden.


Het traditionele boerenbont servies is gemaakt van aardewerk en met de hand beschilderd. De pot is van glas en de deksel van keramiek. Met rode rand maar zonder boerenbont motief!


Dankzij onze enorme voorraad heb jij straks alles in huis wat je nodig hebt. Het decor kent ongelooflijk veel variaties, maar dit motief met de herkenbare blauw-groen-rode kleuren is het meest bekend geworden. Met zijn herkenbare bloemmotieven in gestileerde vormen in blauw, groen en rood. De voorraadpot heeft een hoogte van centimeter.


In onze webwinkel vindt u accessoires uit deze collectie om uw gedekte tafel een gezellige, traditionele uitstraling te geven. Dit uitzonderlijk en zeer uitgebreid traditioneel basisservies, handgeschilder bestaat al meer dan 1jaar. Van een kopje tot de nieuwste collectie weckpotten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts