maandag 23 maart 2015

Hoekfontein met onderkast

Eikenhouten Badkamermeubels Op Maat. Vind badkamermeubel kast het nu op Kensaq. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Hoekfontein met onderkast

Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Verfraaien van uw huis met Onderkasten. Ruim assortiment online bestellen! Een toilet is over het algemeen een kleine ruimte waarin weinig plek is om iets op te bergen.


Daarom kiezen veel mensen voor een fontein met een kast eronder. Daar kunt u uw handdoeken in opruimen, extra wc rollen in kwijt en eventuele andere spulletjes kunnen hier ook in opgeborgen worden. Corpus leverbaar in de kleuren mat wit, mat lichtgrijs. Front leverbaar in de kleuren wit hoogglans, lichtgrijs hoogglans. Wiesbaden Lena hoekfontein met onderkast , wastafel en spiegelkast.


Hoekfontein met onderkast

De onderkast heeft RVS grepen en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Verder is de kast 60cm breed en heeft hij een ondiepe maat van 35cm. Als u uw fontein in een hoek wilt plaatsen in uw badkamer of toiletruimte zult u gebruik moeten maken van een hoekfontein. Wij hebben een uitgebreid assortiment hoekfonteinen waardoor u altijd een fontein vindt die aan al uw wensen voldoen.


Heeft u vragen over een wastafel? Een perfecte hoekwastafel is sterk en robuust, gaat vele jaren mee en heeft een strak design. Met een keuze uit de grote sortering wastafels van Badkamerwinkel. Als je je jouw wc fonteinen gaat bestellen, dan moet je met een aantal belangrijke zaken rekening houden.


Ten eerste is het belangrijk dat je nadenkt over de afmetingen van de toilet wasbak. Ben je opzoek naar een een hoekfontein , een rechthoekige fontein of juist een heel ander soort fontein? Deze moet namelijk goed in de ruimte passen. De meeste onderkasten worden gemaakt van spaanplaat of MDF. Dat kan zijn afgewerkt met een laagje hout (fineer) of met lak in uiteenlopende kleuren.


Soms hebben we ook meubels in ons assortiment die zijn gemaakt van massief hout. Afhankelijk van de ruimte en locatie is de draairichting van de deur belangrijk en praktisch. Ronde en Vierkante Wastafels.


Hoekfontein met onderkast

Groot fontein hoek assortiment. Bespaar tot wel via kiesproduct. Met ruim tien jaar ervaring in de sanitair wereld kunnen onze medewerkers u met al uw vragen en opmerkingen helpen.


Wilt u graag onze producten bewonderen dan kunt u onze showroom in Harderwijk bezoeken. Vergelijk Toilet Fontein Met Onderkast online bij LionsHome. De combinatie met een passende onderkast en een planchet onder de spiegel, of een vlakke spiegelkast, maakt opbergen van dagelijkse badbenodigdheden mogelijk.


Sphinx Serie 320xs onderkast 30x 60. Deze wastafelvariant bespaart juist in kleine vertrekken ruimte. Er is daarentegen wel verschil in stijlen.


Wil je graag een strakke hoekfontein die past in je moderne wc? Kies dan voor een fontein die aan de binnenkant van de kom strakke lijnen en rechte hoeken heeft. Wil je liever een traditioneel of klassiek model?


Dan past een hoekfontein met ronde vormen vaak beter. Stijlvolle badkamermeubels waarvan u jaren kunt genieten. Alle badkamermeubelen worden in Nederland geproduceerd.


Een design badmeubel van hoge kwaliteit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts