donderdag 19 maart 2015

Gordijnen meppel

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Met ringen of met plooien, aan een rail of aan een roede: er zijn genoeg mogelijkheden. Gordijnen kunnen op verschillende manieren opgehangen worden. Ook van deze producten bieden wij een uitgebreide collectie. En wij zorgen uiteraard dat alles perfect wordt opgehangen.


Urzo woninginrichting is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en monteren van raamdecoratie. Wij zijn al meer dan jaar toonaangevend in meppel en omgeving. De feestelijke heropening vond plaats tijdens het twintig jarig jubileum van het bedrijf.


Sinds de verbouwing is het bedrijf flink gegroeid.

Koop en verkoop gordijnen meppel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Klik voor meer info over vrijstaande plissé gordijnen. Ben je op zoek naar een complete woninginrichting?


Dan ben je bij Woninginrichting-Aanhuis Tapilux in Meppel aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat. Voor onbezorgde professionele stoffering van uw woning of bedrijfsruimte bent u bij Mebo Woninginrichting aan het juiste adres. Kom voor advies in een van onze winkels in Meppel of Dwingeloo met uitgebreide collecties zodat we uw wensen voor vloerbedekking of raambekleding direct kunnen doornemen. Urzo Woninginrichting, al jaren dé specialist in woninginrichting.


Naast een breed assortiment, bieden wij u persoonlijk en compleet interieuradvies. Bij Kwantum Meppel vind je de mooiste woonartikelen! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Inbetween gordijnen zijn te vergelijken met overgordijnen en vitrages.


Qua dikte vallen de inbetween gordijnen tussen deze twee soorten gordijnen in. Bent u op zoek naar een gordijnenatelier in Meppel ? Ook uw bestaande gordijnen vermaken wij naar u wens. Doordat de gordijnen dicht geweven zijn werken deze ook nog eens verduisterend.

Ideaal voor in de woonkamer of voor in de slaapkamer! Naast dat onze gordijnen praktisch zijn, zijn ze ook nog eens heel makkelijk zelf te monteren. Tepchi Kledingreparatie in Meppel. Van broek korter maken tot nieuwe voering in uw jas en van gordijnen verstellen tot leer reparatie. De beste kleermaker in Meppel en omstreken voor lage prijzen.


Komt u gerust eens langs voor een vrijblijvend advies. Zo weet u zeker dat u met de beste gordijnen thuis komt! We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee.


U kunt de gordijnen op maat of alleen de gordijnstof kopen. Naast gordijnen kunt u bij ons ook een dekbedovertrek kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts