dinsdag 17 maart 2015

Geboortesticker

Ontwerp uw eigen tekst sticker. U ziet direct het resultaat. Zoekt u een geboortesticker voor een meisje, jongen of tweeling? Natuurlijk vindt u deze op onze site in allerlei kleuren en stijlen.


Geboortesticker

Omdat jullie kleine baby er nu eindelijk is, wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen laten weten! Kies daarom voor een leuke geboortesticker uit ons grote assortiment. Hier vind je vast en zeker de mooiste en meest unieke raamsticker! Geboortesticker op het raam plakken?


Plak de geboortesticker op het raam om de geboorte van je baby aan te kondigen. Zoek je een geboortesticker voor een meisje, jongen of tweeling? Deze kun je namelijk in allerlei kleuren en stijlen vinden op onze site. De leukste geboortestickers, babystickers, muurstickers en geboorteraamstickers bij ons verkrijgbaar!


Met de sticker laat je zien dat er een zoon of dochter geboren is. De geboortesticker zie je steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld. Geen ramp, want u kunt ook zelf een geboortesticker ontwerpen waardoor u deze compleet kunt personaliseren. Hoe kunt u het beste geboortestickers plakken? Bij de aanschaf van een geboortesticker kunt u ervoor kiezen of u deze aan de binnen- of de buitenkant wil aanbrengen.


Als je dit op werkdagen vòòr 15. We hebben een enorm aanbod aan geboortestickers voor een jongen, origineel lief stoer en nog veel meer! Voordat je de sticker definitief besteld krijg je in een voorbeeld te zien hoe de geboortesticker met naam eruit komt te zien. Zelf een persoonlijke geboortesticker maken is super easy. Je kiest een van de speciaal ontworpen babydesigns en voegt hier jouw naam of tekst naar keuze aan toe.


Daarna begint ons feestje en printen jouw ontwerp met liefde en precisie als sticker. Stel snel jouw persoonlijke geboortesticker samen. Deze geboortestickers zijn leuk om een geboorte mee te vieren, maar ook heel leuk om als kraamcadeau te geven.


De kersverse ouders zijn natuurlijk super trots op hun kindje en de naam die zij hebben gekozen. Een geboortesticker plak je op het raam of waar dan ook. Het is heel makkelijk om de geboortesticker op te plakken dankzij de meegeleverde plakinstructie en de bevestiginsrakel. We gebruiken voor het maken van onze stickers A-kwaliteit folie.


Geboortesticker

Met een geboortesticker voor het raam kun je aan de hele buurt. Om de geboorte van je kindje aan te kondigen is het tegenwoordig helemaal hip om dat met een geboortesticker (ook wel geboorteraamsticker, babysticker of sticker geboorte genoemd) op het raam te doen! Persoonlijke geboortesticker. Wanneer u geen keuze kunt maken uit ons assortiment geboortestickers, of wanneer u een eigen naam heeft die u als geboortesticker wenst, dan kunt u met Topmuurstickers.


Ook is het mogelijk om een bestaande geboortesticker geheel aan te passen naar uw eigen wensen! Iedereen mag weten hoe de baby heet en dat het een jongetje is. Laat met deze geboortesticker voor op je raam de wereld weten dat er een nieuwe wereldburger is. Hieronder vindt je een grote keuze voor geboortestickerrs jongens. Naast een geboortesticker , raamstickers of plakletters is het ook mogelijk om logo stickers en deurstickers te bestellen.


In onze categorie Stickers maken tref je allerlei mogelijkheden aan om de baby -of kinderkamer decoratief naar smaak in te richten. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de stickers naar keuze samenstelt. Een leuke hippe raamsticker voor de geboorte van een meisje vind je hier! Dan is een geboortesticker of babysticker het ideale kadootje voor de aanstaande ouders of je partner.


Ook zijn de stickers super gemakkelijk aan te brengen en later weer te verwijderen. Dat komt door onze speciale aanbrengfolie. Deze ooievaar geboortesticker is geschikt voor verschillende alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuur. Wil je de sticker op het raam aanbrengen en moet deze buiten zichtbaar zijn? Breng de sticker dan aan de buitenkant van het raam aan.


Geboortesticker

Hou bij het kiezen van de kleur rekening dat van buitenaf een lichte kleur beter zichtbaar is op een raam. Zit de geboorte raamsticker of geboortesticker met naam van jouw keuze er niet bij? Laat ons dan een leuk ontwerp op maat maken! Zo heb je een unieke geboortesticker die niemand anders heeft.


Klik hier: Raamsticker geboorte eigen ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts