maandag 30 maart 2015

Aardetinten muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Warme aardetinten en houten meubels. Muurverf tegen de laagste prijzen. Houten meubels en aardetinten gaan hand in hand.


Touw is ook zo’n materiaal dat perfect in deze trend past. Hang een plantenbak op aan een touw of leg jute kleden op de vloer.

Wil je je volledig hullen in warme weldadighei kies dan voor romig warmwit als basiskleur op de muren. Creëer een werelds gevoel met warme aardetinten. Schilder je wanden warm terracotta voor een uitnodigende sfeer. Aardetinten in de woonkamer.


Wanneer je gebruikmaakt van aardetinten zoals terracota, zand-kleuren, warme grijstinten en lindegroen creëer je een rustigevend zuiders gevoel in de woonkamer. Oranje en aardetinten in je interieur. Het laat zien hoe stijlvol, warm en zelfs verleidelijk oranje kan zijn.


Dagelijks woontrends ontdekken en wooninspiratie opdoen! Decomode muurverf taupe 5L is een matte muurverf op waterbasis.

Deze verf is super dekkend op zowel gladde muren als muren met reliëf. De kalkmatte muurverf geeft een warm effect aan de ruimte, die je daarbij kunt aanvullen met comfortabele meubels en accessoires van natuurlijke materialen. Alle twintig kleuren, van diep grijs tot donkere aardetinten , zijn ook nog eens goed met elkaar te combineren.


Zo kun je ervoor kiezen om meerdere muren in verschillende warme kleuren te. Ook kleuren als bruin, geel tinten, rood tinten en zachtgroen vallen onder aardetinten. De kleuren blauw, paars, wit, grijs en zwart vallen niet onder aardetinten en kun je dus beter niet gebruiken als je een interieur met aardetinten wilt. De donkere tinten van roo blauw en groen kunnen eveneens een mooi effect geven aan je landelijke inrichting.


Je kan deze muurverf kleuren gebruiken om een accent aan te brengen in de ruimte. In het voorbeeld hierboven werd er duidelijk gekozen voor lichte kleuren zoals pastel, wit en lichte aardetinten. Zin om je muren in een nieuwe kleur te verven, maar weet je niet zeker of deze wel in je interieur past?


Met de Histor Kleurkiezer kies je onbezorgd je kleuren en. Afbeeldingsresultaat voor aardetinten verf. Enhance the elegance and traditional style of your bathroom with the Milano shower system, which consists. De licht beiges en zandtinten zijn perfect als basis, de donkere varianten zijn dan weer ideaal als accent.


Maar ook accessoires, meubels, kussens, …zijn mooi en tijdloos in aardetinten ! De meest gekozen kleur is met afstand nog steeds wit maar je ziet ook steeds meer aardetinten. Dit oogt frisser dan een andere kleur en doet de ruimte ook groter lijken. De meeste mensen hebben een goede ervaring met latex muurverf achter het fornuis.

Omring jezelf deze herfst met zachte vormen en mooie aardetinten , en kruip weg in heerlijk aaibare stoffen. Zo creëer je een warm en tijdloos interieur waarin je je niet alleen geborgen voelt, maar waar je ook tot in de late uurtjes blijft tafelen met vrienden en familie. Maak een warm interieur met warme kleuren. Welke kleuren combineren goed? Voor welke verfkleur kies jij?


Spelen met kleur doe je met de GAMMA verfkleurwijzer. Combineer en laat je inspireren! De Nieuwste Gamma kleuren bekijken en bestellen in professionele verf?


Dat kan alleen op de grootste kleurenwaaier site van Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts