maandag 23 maart 2015

House doctor glazen box

Voor 23:bestel morgen in huis. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. House Doctor glazen op Vergelijk.


In het assortiment zitten verschillende varianten, zoals een glazen box met koper, een glazen doosje met zwarte randen of een sieradendoosje met uitneembare vakken. Ze zijn ideaal voor het opbergen van sieraden, haaraccessoires en andere kleine spullen.

Een gave metalen box om jouw favoriete plant tentoon te stellen in jouw kamer! Door de glazen box kun jij jouw favoriete item of plant tentoonstellen in jouw huis. Deze prachtige glazen box is de perfecte keuze voor als je leven in het interieur wil creëren met behulp van natuurlijke groene planten. Decoreer jouw interieur met deze prachtige vitrine als een grappig alternatief voor de traditionele pot of vaas. Met deze unieke glazen box , Plant, kun je leven en natuur in jouw interieur creëren door jouw favoriete groene planten te gebruiken.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd. Styles come and go in design, just as they do in fashion, life and just about everything else.

Lees meer over deze woonaccessoire op Fashionlab! Ze delen allemaal een creatief gen. Hun stijl is uitdagen persoonlijk en informeel. Kies uit 1producten vanaf € 50.


De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. De combinatie van fijne lijnen en glas geven deze lampen een trendy en luchtig. Prachtige voor decoratie of als opberger voor al je mooie spullen. Deze plant box kan je gebruiken om tijdens de seizoenen te decoreren of er een plant in op te.


Een familiebedrijf dat is gestart in een klein plaatsje in Denemarken. Deze ideale mix zorgt voor een gebalanceerde collectie meubels en woonaccessoires die rust en harmonie brengen in je interieur. Scandinavische pracht gecombineerd met een knusse Bohemian sfeer.


Elk meubelstuk heeft een eigen persoonlijkheid door de perfecte combinatie van een neutraal design met een sfeervolle uitstraling. Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel. This brass and glass curio makes the perfect display box for your jewelry or even just as a podium for your favorite figurines.


The door opens and closes for easy access and overall is in really good vintage condition, with normal vintage wear. Use the zoom for a closer look!

Het kasje is van metaal en glas. Het artikel is uitverkocht. Op de website staat van madam stoltz een glazen box. Het familiebedrijf is gestart in een klein winkeltje in Jut lan Denemarken.


Nu, vele jaren later, wordt het woonmerk wereldwijd verkocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts