vrijdag 6 maart 2015

Dft430

Dft430

Je kiest uit standen en laat de ventilator desgewenst ook van links naar rechts roteren. Dat geeft je net dat beetje extra comfort. Tevens heeft de Bestron tower ventilator een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding én met maar liefst jaar garantie!


Dft430

De toren heeft een zwart met space grijze look. DFT4Design tower ventilator. Oogt een tikkeltje goedkoop, maar de Star Wars-fan vindt het misschien juist wel cool. Het geheel is van voet tot top zo’n 1centimeter hoog. De leverdatum is nog niet beken maar zodra hij weer in ons assortiment is sturen wij u. De ventilator heeft een hoogte van ca.


Door middel van een schakelpaneel kunt u de ventilator inschakelen, uitschakelen en in drie snelheden varieren. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Towerventilator van Bestron.


In plaats van dat er bladen worden geroteer wordt het mechanisme geroteerd om zo verschillende plekken in de kamer te verkoelen. Deze ventilator beschikt over drie verschillende snelheden en een in te schakelen draaifunctie (65°). Het vermogen van de torenventilator is Watt. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners. Ook de ventilator van Bestron is een goedkope optie op de ventilator zonder bladen.


Het design kan zich dan misschien niet meten met de Dyson, maar als je moet kiezen tussen de Bestron of een ventilator met bladen is de keuze snel gemaakt. Lucht-schoon is een onafhankelijke partij die onderzoek doet naar alle lucht gerelateerde producten en deze test en beoordeeld. Wij zijn in principe net als de lezers. Wanneer de mussen van het dak vallen van de hitte, is een fijne ventilator je redder in nood om het binnen lekker koel te houden. Na een aantal warme dagen nog stuks extra aangeschaft voor de slaapkamers.


De motor van de ventilator is uitgerust met koperen geleiders die de energie-efficiëntie verhogen. Let op: dit betreft een koopjeshoek product. De zwenkfunctie van de ventilator werkt niet.


De stille ventilator (dit type wordt ook wel een kolomventilator genoemd) is uitermate geschikt voor thuis of op kantoor, omdat deze naadloos in de inrichting verdwijnt. Ventilator Specialist is onderdeel van De Specialist. Wij richten ons op producten die elk op een eigen manier bijzonder zijn en hebben 1specialistische webshops.


Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op. Alle handleidingen op ManualsCat. De nieuwste tech producten, de juiste prijzen.


Welkom bij Scoupz of maak een account aan. Dit product als eerste waarderen Levertijd: tot werkdagen 3€ Mogelijke levermethode. Gratis thuisbezorgd vanaf 2- euro. Achteraf betalen via Afterpay.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts