dinsdag 26 januari 2016

Vliegen deur

Vliegen deur

Hoge kortingen en zeer snelle levering. Vliegengordijn hubo online. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Een vliegendeur of vliegenraam in 1 maatwerk?


Ontdek voor elk raam of deur het perfecte sluitende vliegengaas. De beestjes kunnen niet naar. Op zoek naar een vliegenraam of vliegendeur ? Bekijk hier ons online aanbod. Opmeten Plisse vliegendeur in de dag. Als u dit product gaat bestellen, is het belangrijk om de juiste maten door te geven.


De plisse is op diverse manieren te monteren. Dit wordt vaak gedaan bij de hef schuifraam. U meet in dit geval de breedte en de hoogte van de deuropening op. Bestel hier je favoriete hordeur of vliegengordijn! Snelle verzending in Nederland en België!


Vliegen deur

Al onze vliegendeuren worden voorzien van een zelfdragende kader zodat deze dag na dag en jaar na jaar altijd perfect blijft sluiten. Alle vliegendeuren kunnen uitgevoerd worden in elke gewenste RAL kleur. Geniet binnen van het zomerse weer zonder insecten.


Het kader en de vleugel van een vliegendeur bestaan uit hoogwaardig aluminium. Door de beschikbaarheid van een moffeloven in onze productie fabriceert HR BVBA een aluminium vliegendeur in elke gewenste RAL-kleur. De schopplaat of plint is gemaakt van aluminium. Hordeuren koop je eenvoudig online bij bol.


Vliegen deur

Een plissé vliegendeur is de ideale toepassing voor alle soorten deuren. Koop een deurhor bij GAMMA online. Een hordeur houdt vliegen en insecten tegen. Onze Classic vliegendeur is dé standaard als we spreken over kwalitatieve vliegendeuren: stevig qua uitzicht en gebruik, esthetisch mooi afgewerkt en zo ontwikkeld dat ze een jarenlange bescherming biedt tegen muggen en andere insecten. Door de diversiteit in kaders en uitvoeringen kan de vliegendeur in nagenoeg elke situatie gebruikt worden.


Eventueel kan je ook een plissé vliegendeur verkrijgen bij Belisol. Dit is een gaas dat als een accordeon in elkaar wordt gevouwen. De vliegenhor kan zo op elke gewenste stand blijven staan.


Je kan het zelfs eenvoudig wegnemen in de wintermaanden. Horren op maat van échte topkwaliteit. Geen verzendkosten, snelste levering. Passen de horren toch niet? Wij ruilen maatwerk gewoon om.


Voor elke vliegenraam of vliegendeur kan u beroep doen op ons als de gaas versleten of beschadigd is. Wij doen ons uiterste best om dit binnen enkele dagen te herstellen bij u aan huis. Plissé hordeuren van alle merken kunnen via ons hersteld worden. Amper weken nadat we akkoord gingen met de offerte werd onze dubbele vliegendeur reeds geplaats. Op minder dan een uur was de klus geklaard!


De voordelen van een vliegenraam of vliegendeur. Maar een vliegenraam biedt nog veel meer voordelen. Daarnaast zijn ze zeer eenvoudig te monteren, zonder dat er een schroef aan te pas komt.


Aluminium schuifvliegendeuren zijn anoniem en passen op elke raam of deur , eventueel op kader. Een schuifvliegendeur wordt op een schuifraam geïnstalleerd en op maat. Beschikbaar in vele soorten, kleuren en modellen!


Kies uit breed assortiment van Bruynzeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts