dinsdag 19 januari 2016

Pip vaas

Ihre persönlichen Spa-Momente. Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Voor 22:bestel morgen in huis! Van Beginner tot de Serieuze Visser.


Presenteer jouw boeket met een mooie Pip vaas of gebruik de vaas gewoon voor de sier!

Deze ronde vaas met het Royal dessin maakt deel uit van het Royal servies. Royal is verfijnd porselein met elementen uit historische serviezen, vintage bloemen, blauw geschilderde bloesems en takken en gouden details. Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour.


De vaas is gemaakt van metaal in de kleur groen. Door de mooie kleur en vorm is de vaas een blikvanger voor je interieur. In nieuwstaat verkerende porceleinen vaas van pip studio, door mij nooit met verse bloemen gebruikt, sier object.


Alvast een voorproefje op black friday!

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Kies uit 8producten vanaf € 30. Bij Pip hebben we veel verschillende woonaccessoires om uit te kiezen. Pip brengt elk jaar nieuwe collecties uit dus het is leuk om de accessoires in jouw huis per seizoen te wisselen.


Kies voor een leuke vaas om bloemen in te zetten en leg mooie sierkussens op. De vorm en kleur maken dit tot een stijlvolle vaas voor je interieur. In deze rode metalen vaas uit de Blushing birds collectie komen je bloemen extra mooi uit.


Vergelijk Pip studio vazen eenvoudig op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de mooiste en beste Pip studio vazen. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van. Pip Studio Ronde Rode Metalen Vaas.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Een bloemetje in huis fleurt al enorm op, maar dit opwekkende gevoel kun je nog meer versterken door een vrolijk gekleurde vaas. Laat de glazen vazen even voor wat het is en kies eens voor een vaas met een kleurrijk design. Leuk om te combineren met de overige vazen uit de Spring to Life serie.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.

In deze roze ovalen metalen vaas uit de Blushing Birds collectie komen je bloemen extra mooi uit. Ook verkrijgbaar in andere kleuren. Het eigenzinnige ontwerp maakt het tot een bijzondere eyecatcher in huis.


Pip is de ontwerpster van het merkt PIP , zij begon op een jonge leeftijd al met het maken van spulletjes die zij graag zou willen hebben maar nergens te koop waren. Met de producten die zij maakt probeert zee en stukje vreugde te geven aan andere mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts