donderdag 21 januari 2016

Blanke meubelolie

Bekijk ons unieke assortiment meubelolie. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist.


Bestel de WOOOD blanke meubelolie bij Basiclabel en houd je meubels mooi, 400ml. Wordt gratis thuisbezorgd met dagen gratis retourgarantie. WOOOD meubelolie transparant 4ml kopen?

Dit product is uit ons assortiment. Tafel in de olie zetten - Lees hier hoe de vakman het doet. Regelmatig gebruik van teakolie of verzorgende meubelolie maakt uw houten meubels niet alleen mooi, maar zorgt er tevens voor dat uw meubels in goede conditie blijven. Wilt u een stoffen bank schoonmaken of een leren bank schoonmaken dan hebben we een ruime keuze meubelreinigers. Wanneer u twijfelt om eiken te behandelen met olie of lak, adviseren wij u om wasolie ( meubelolie en vloerolie) te gebruiken.


Wasolie heeft namelijk dezelfde beschermende eigenschappen als lak, maar niet de nadelen ervan. Met lak behandeld eikenhout is namelijk niet eenvoudig bij te werken en de kans op vorming van vochtplekken is groter. De meubelolie van Woood is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Met deze blanke olie krijgen je eiken meubels een warme kleur. Deze meubelolie van Woood is compleet natuurlijk, zonder oplosmiddel en watervrij. Met blik van 400ml kan je circa 10m² hout behandelen.


Eén goede dekkende laag moet voldoende zijn. Hier vindt u een veel tips en trucs om problemen te voorkomen. Lees dit dan ook zeker even door voor u met olie aan de slag gaat.


Teak tafel behandelen met meubelolie of structuurolie.

Indien u de originele kleur van het teakhout wenst te behouden, adviseren wij groene zeep. Uw nieuwe vloer of meubelstuk verdienen alleen de beste bescherming tegen vocht en vuil. De HG verzorgende meubelolie is speciaal ontwikkeld om meubels van eiken, mahonie of kersen goed te voeden en te beschermen.


Oranje Furniture Care meubelolie is verkrijgbaar in de volgende kleuren: - Blank (kleurloos) : toepaspaar op elk gelakt. Wanneer u regelmatig HG meubelolie gebruikt verfraait het meubel niet alleen, maar blijft het ook in goede conditie. Woood meubelolie transparant kun je het best gebruiken als je de kleur van je meubels precies wil houden, zoals het origineel.


Bij het gebruik van Woood meubelolie blank krijgen je eiken meubels een warme kleur. Hou daar dus rekening mee. Met één pot meubelolie kun je 10monbehandeld eikenhout behandelen. Als laatste de meubelolie.


Er zijn verschillende soorten meubelolie dus hierbij is het belangrijk dat je bedenkt welke bescherming de meubels nodig hebben en van welk hout het meubel gemaakt is. Met natuurlijke meubel olie heb je keuze uit blanke en donkere olie. Meubelolie Naturel geeft meubelen een blanke uitstraling die vaak gebruikt wordt als kleurloze afwerklaag op houten meubelen. Zeer slijtvast, vuilafstoten waterbestendig, makkelijk op te brengen en uiterst onderhoudsvriendelijk. Wij hebben verschillende merken meubelolie in ons assortiment.


Houten meubels zijn prachtig. Elk type hout heeft zijn eigen karakter en uitstraling, maar heeft ook specifiek onderhoud nodig. Daarom heeft HG unieke typen verzorgende meubelolie ontwikkeld om uw houten meubels te voeden en te beschermen. Info over blanke boenwas gamma. Resultaten van zoekmachines!


Bescherm je (antieke) meubels met de Kruidvat Protect Bijenwas. De bijenwas is samengesteld uit natuurzuivere grondstoffen en bevat carnaubawas en bijenwas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts