woensdag 13 januari 2016

Winter planten voor bloembakken

Bloemen verstuur je laten bezorgen via Greetz. Bezorgd waar en wanneer jij wilt. Laat je bloemetje bezorgen met een personaliseerde wenskaart. Wie vrerras jij via Greetz?


Bekijk nu het assortiment.

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Bloembakken shop je eenvoudig en snel op beslist. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Je kunt ook in de winter je vensterbanken op fleuren.


Daarvoor kun je gebruik maken van een heel gamma bladhoudende vaste planten , grassen en kleine heesters. Winterharde potplanten zijn planten die ook in de winter in potten gehouden kunnen worden. Op zoek naar winterharde tuinplanten?

Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan. Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels. Je vindt altijd wel een winterharde plant die in jouw tuin kan groeien én precies jouw smaak is! Structuren in de tuin creëer je vooral door groenblijvende hagen en heesters.


Na de zomer worden uitgebloeide bloembakken opgeborgen. Zonde, want een terras of balkon kan ook daarna mooi zijn. Vul bloempotten met groenblijvers of planten met mooie bessen.


Ook met late bloeiers en soorten met een opvallend blad kan je bloembakken vullen. De heide plant zorgt hartje winter voor kleur in de tuin. Daarvoor bestaat er een heel gamma aan bladhoudende vaste planten , grassen en kleine heesters of conifeertjes waarvan je gebruik kan maken. Wij leveren óók opgemaakte plantenbakken met uw favoriete planten. Plantenbakken in alle soorten en maten.


Enkele planten die de winter overleven: Mahonia. Deze planten zijn groenblijvend in de winter en de bladeren hebben de vorm van een kaboutermuts. De kleuren zijn geelachtig en blijven dat ook in de winter.


Ze kunnen tot anderhalve meter hoog worden en bloeien reeds van op grondhoogte.

Ze beginnen te bloeien in oktober en de volgende maanden. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Hét online tuincentrum met meer dan 10. En - het allerbelangrijkste - zorg ervoor dat overtollig water kan weglopen.


Ook in de winter kan de boel opgefleurd worden met planten en verschillende bloembakken. Hierbij is het echter wel van belang dat er gebruik gemaakt wordt van de juiste planten in de juiste bloembakken met de juiste verzorging. Twee aanraders voor winterse bloembakken zijn het viltige kruiskruid (Senecio cineraria of Cineraria maritima) en de minder bekende maar prachtige Calocephalus brownii met naaldvormige takjes. Beide soorten vragen wel om een zonnige standplaats uit de wind. Geef je terras kleur met winterharde planten.


In de winter kan je je terras opfleuren en je bloembakken vullen, maar dan met winterharde planten. Ze lopen geen schade op bij vriesweer en op die manier krijgt je terras volop kleur. Bovendien kan je de winterplanten in het voorjaar gewoon in de tuin overplanten.


De plant staat graag in halfschaduw. Goede planten voor balkons zijn de buxus, vlijtige liesjes en geraniums of pelargoniums. Als de pot met wortels gevuld is, heeft de plant te weinig ruimte om door te groeien.


Dat zelfde geldt voor planten in een bloembak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts