donderdag 28 januari 2016

Festival waaier

Dana Michel haar nieuwe solo voorstelling. Met een party waaier kun je helemaal los op de hete festival dagen of een indoor party. Lekker wapperen en even afkoelen!


Kies je eigen unieke festival waaier uit ons ruime assortiment. Festival waaiers online kopen. Het grootste assortiment spaanse handwaaiers van Nederland! Met deze waaier ben je perfect voorbereid op zomerse festivals en warme indoor feesten.


Kies jouw eigen unieke festival waaier of party waaier uit al onze waaiers van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. De waaiers die je op festivals koopt gaan vaak snel kapot. Wij hebben daarom extra stevige deluxe modellen festival waaiers. Op een warme festival dag is een handwaaier onmisbaar! Dit model heeft een extra stevige pin en is gemaakt van duurzaam flexibel plastic.


Festival waaier

Zo kun je extra lang genieten van je party waaier ! Voor de laagste prijs van Nederland en België een zonnebril kopen! Zomerse temperaturen op komst voor uw festival ? Voorzie uw merchandisestand dan van deze vrolijk gekleurde waaiers , een topper op zwoele festivaldagen! Deze handwaaiers zijn verkrijgbaar in zomerse kleuren, en kunnen al besteld worden vanaf 1stuks.


Levertijd is 3-werkdagen. Deze klassieke Spaanse waaier is gemaakt van kant en verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit of rood. De meeste festival waaiers worden festival gerelateerd bedrukt, bijvoorbeeld met de naam van het festival. Wij kunnen het (volledige) doek van de festival waaiers bedrukken met één tot vier kleuren of in full colour. Wil je een grappige waaier met een stijlvol design, kijk dan eens bij de waaiers met festival quotes.


Festival waaier

De festival waaier behoort tot één van de populairste festival accessoires. Hard gaan op een festival betekent jammer genoeg ook zweten. Maar maak je niet druk, met deze waaiers kan jij jouw hitte perfect weg wapperen! De verschillende designs zorgen ervoor dat er altijd een waaier tussenzit die jou aanspreekt.


De prijsverschillen hebben te maken met de kwaliteit. Scoor een waaier en zorg dat jij de festival -hitte de baas bent! Ook leuk voor de verzamelaar! Ground zero ~ festival waaier.


Te koop: ground zero waaier , helemaal nieuw gaat weg wegens dubbel hebben. Denk hierbij bvijvoorbeeld aan Spaanse of Chinese outfits. Daarnaast zijn ze ook zeer funcioneel tijdens bv. Even wat verkoeling met de waaier ! Spaanse, Chinese, Glamour waaiers en meer.


We hebben de meest uiteenlopende beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts