vrijdag 15 januari 2016

Spreuken tegels

Bestel of kom langs in Dalen! Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Voor elke gelegenheid een passende spreuk.


Spreuk tegeltje : Als je enige gereedschap een hamer is, ziet elk probleem eruit als een spijker - Bekijk of bestel deze Tegel nu op Tegelspreuken. Eenvoudig in gebruik, de Snelste uurs Levering.

Spreuken tegeltjes met een leuke spreuk gezocht? Deze spreuk tegeltjes kun je voorzien van je eigen spreuk. De spreuk tegeltjes worden binnen uur bezorgd. Spreuktegeltjes zijn leuk om thuis op te hangn. Je kunt de spreukentegeltjes ook gebruiken als cadeau.


Heb je een leuke spreuk voor op een tegeltje gevonden? Maak je eigen tegeltjeshumor!

En deel hem met je vrienden. Uw eigen grappige spreuk op een tegeltje. Uw tegeltje met spreuk eenvoudig besteld en zeer snel in huis! Probeer onze editor voor leuke tegeltjeswijsheden! Natuurlijk is het ook mogelijk om een tegel te kopen met een humoristische of zelfs een pikante spreuk erop!


Er zijn ontzettend veel leuke spreuktegeltjes te vinden op het internet, hieronder zijn enkele unieke spreuken terug te vinden. Ook heb je de mogelijkheid om zelf spreuken toe te voegen aan deze pagina (spreuktegels). EEN LEUKE SPREUK OP EEN TEGELTJE ? KLIK HIER Keuken spreuken : - Klachten? De butler heeft vandaag vrij! Wat kan je maken van bonen en uien?


Gij zult niet meer wegen dan uw ijskast - Ik zou vandaag koken, maar de blikopener is weg. Stenen en Betonnen tegels. Tegelspreuken zijn er in allerlei soorten en maten, veelal grappig maar kunnen ook erg goed dienen als ondersteuning.


Wacht niet langer ontwerp eenvoudig je eigen tegeltje of voeg dit tegeltje direct toe aan je winkelmandje, ongeachte je keuze is de prijs € per stuk inclusief onze unieke luxe cadeauverpakking!

Dit originele keramische tegeltje (1x 1cm) wordt voorzien van een tekst, spreuk of foto. Tegeltjes met de mooiste spreuken en Teksten. Zo vindt u hieronder de meest voorkomende maar ook gelijk de mooiste tegeltjes spreuken.


Bent u op zoek naar leuke tegeltjes spreuken om bijvoorbeeld een eigen tegeltje te maken of dit te plaatsen op uw socialmedia pagina? Op deze pagina zie je een aantal tegels met spreekwoorden en wijsheden erop. Of tegels met motto’s voor je leven. Nederlandse humoristiche en leuke quotes, zinnen en teksten om te lachen wanneer je ze als tegelwijsheden tegen komt.


Oude maar gevatte gezegden en wijsheden uit grootmoeders tij die nog steeds o zo waar zijn. Kies je favoriete komische leuke spreuk voor op je eigen tegeltje of laat er een leuk t-shirt van drukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts