woensdag 20 januari 2016

Burlesque waaier

Wij hebben weredwijd het grootste voorrad burlesque kleding. Vanuit engeland verstuurd en binnen enkele dagen in huis! Bent u een evenement aan het organiseren, en bent u benieuwd wat er allemaal beschikbaar is qua acts, shows en artiesten?


MOOIE BURLESQUE WAAIER MET ZWARTE OF RODE VEREN heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Deze zwarte waaier met veren en wit handvat heeft een formaat van ongeveer cm. Het moet spannen stijlvol en vooral sexy zijn. In deze lessen leer je sensueel en sexy te bewegen in verschillende choreografieën en leer je omgaan met o. Maar het Chairdance ofwel het Chair acrobatics is ook een intense fitness work-out. Cancan jaren verkleed waaier rood online. Burlesque waaier rood kopen.


Kopen bij verkleedkleding-shop. Grote veren waaier en glamorous make-up.

Christina Aguilera zingt het in haar famous song: ‘Hit it up, get it up, gotta give me your best. So get your ass up, show me how you burlesque ! Waaiers van echte veren in rozeSet van Wil je jouw buikdans performance uitbreiden met de traditionele waaiers ? Vegas Showgirl Cabaret Esthetica Dansende Meisjes. Je maakt dan elke maand kans op een cadeaubon van euro! Spaanse waaier met witte veren bestellen.


Bestellen bij verkleedkleding-shop. Deze witte waaier veren wit handvat heeft een afmeting plusminus. Hand waaier wit met veren bestellen. Deze rode waaier met veren en rood handvat heeft een formaat van ongeveer cm.


Deze roze waaier met veren en roze handvat heeft een formaat van ongeveer cm. We gebruiken een boa of een waaier om de dans extra glans te geven. Zin in een sexy uitstapje of een spectaculair vrijgezellenfeest met vriendinnen?


Wij verzamelen in deze categorie leukste producten zoals:unieke burlesque waaier wit, unieke burlesque waaier roo unieke zomerse waaier wit, unieke zomerse waaier turquoise, unieke zomerse waaier rood en meer. Snel besteld in onze online winkel viavoordeel. De workshop burlesque in Rotterdam duurt uur.


Tijdens de workshop burlesque oefenen jullie met onze burlesque accessoires lange handschoenen, veren waaier en boa.

Jullie hoeven voor de workshop burlesque geen speciale kleding aan, maar wil je in stijl komen, denk dan aan een jurkje, corset en natuurlijk high heels! Een klassieke burlesque dans met blauwe struisvogelveren waaiers. De waaierdans is een van de meest iconische burlesque acts. Deze show geeft glamour aan ieder evenement.


Marilyn Monroe (zang of hostesse) Fay Loren is niet alleen burlesque danseres, zij is ook de Nederlandse Marilyn Monroe. Uiteraard behoort een show speciaal opmaat ook tot de mogelijkheden! Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Ga deze films nog maar samen eens kijken als voorpret of napret.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts