donderdag 21 januari 2016

Eijffinger behang roze

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bestel Behang Roze bij fonQ. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. EIJFFINGER is trendsetter op het gebied van wandbekleding in Nederland.

Bovendien krijg je gratis de bijbehorende lijm erbij geleverd bij aankoop van of meer rollen. Hieronder vindt u een selectie van verschillende behang fabrikanten en collecties terug. Wij hebben geprobeerd het behang te filteren voor u op deze specfieke kleuren.


We zijn druk bezig om onze ruim 25. Wat u hier ziet is nog niet alles wat er beschikbaar is. De behangserie heeft als thema natuur.


Zo ziet u in deze collectie schattige dieren terug, zoals vosjes, eekhoorntjes en hertjes. Het behang is afwasbaar en dus perfect voor kleine kinderen. Enorm aanbod roze behang bij Behangwereld.

Eijffinger brengt behangcollecties op de markt die opvallen door hun uitgesproken dessins, kleuren en kwaliteit. Geheel volgens de laatste trends wordt nieuw behangpapier van Eijffinger in eigen studio ontworpen voor uiteenlopende doelgroepen. Pip Studio behang : Deze unieke behangcollectie van Pip Studio in samenwerking met Eijffinger is een absolute trend. Door de combinatie van de grote expertise van Eijffinger met de frisse kijk van Pip Studio is een werkelijk fantastiche behangcollectie ontstaan: onmiskenbaar Pip- design, onbetwistbaar Eijffinger kwaliteit. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Effen uni kleuren behang in het roze , je vindt het bij Behangexpert ! Javascript is uitgeschakeld. Eijffinger PIP studio behang Dearest Peacock is een behang met een flockprint. De print ligt als een dikke laag velours op het behang en geeft een aaibaar, zijdezachte luxe uitstraling. Al meer dan 1jaar biedt Eijffinger de meest uitgesproken en kleurrige dessins aan op het gebied van Behang.


Staat uw gewenste artikel of behang collectie er niet bij? Neem contact met ons op, we kunnen alle collecties van Eijffinger bestellen tegen de beste prijs! Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Kies uit producten vanaf € 95. Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.


Behangplaksel: Perfax roze € 5 € 5 95. Behang grafische driehoeken roze -oranje is ontworpen door de designstudio van het Nederlandse behangmerk Eijffinger en maakt deel uit van het ‘love this wallpaper’ label dat exclusief verkrijgbaar is bij KARWEI. Op zoek naar roze behang ?

Wil je lichtroze of juist donkerroze behang ? Bij Kwantum vind je altijd het voordeligste roze behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts