maandag 11 januari 2016

Floating fotolijst

Floating fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist.


Floating fotolijst

Echt iets aparts, een floating frame oftewel de mogelijkheid om in een lijst je werk te laten zweven! Door het werk tussen glasplaten te klemmen lijkt het net of het zweeft in de lijst. Keuze uit meerdere kleuren en afwerkingen van de lijst.


Met de Floating Box fotolijst 13xvan XLBoom creëer je een prachtig ‘raam effect’. De foto’s passen in alle soorten en maten in deze fotolijst. Kies de ene dag voor een vierkante foto, en de andere dag voor een rechthoekige.


Verandering is altijd lekker verfrissend en zo kan je veel verschillende foto’s tot zijn recht laten komen. Square Floating Box design fotolijst van XLBoom. Echt design, geproduceerd in België. Deze fotolijst is uitgevoerd in zwart en heeft jaar garantie. De Floating Box fotolijst 28x35.


XLBoom is centimeter bree centimeter diep en centimeter hoog. De fotolijst weegt kilogram en is gemaakt van hout met een poedercoating. Dankzij hun sobere lijnen passen deze lijsten in elk.


Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Wat deze lijst zo speciaal maakt is dat het volledig (dus tweezijdig). Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Fotolijst Floating prijzen vergelijken. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Het handgemaakte model is van uitzonderlijke hoge kwaliteit.


Op zoek naar het perfecte lijstje om jouw lievelingsfoto helemaal tot zijn recht te laten komen? Dan is deze lijst vast iets voor jou. Simpel maar stijlvol, zodat alle aandacht naar jouw foto wordt getrokken. Leuk om meerdere lijsten te combineren! Voor 23:bestel morgen in huis.


Gemaakt van hout en glas, het is een tweedelig frame dat opvalt in je woonkamer, slaapkamer, hal of ergens anders. Je mooiste herinnering in een stijlvolle barok lijst of moderne metalen fotolijst , of een gehele collage in een van de collagelijsten. Zwart (b) X (d) X (h) Cmaakt je interieur bijzonder! Op HomeDeco vind je de beste prijs voor een Photo frame floating - Big black en nog veel meer fotolijsten.


Floating fotolijst

Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts