vrijdag 8 januari 2016

Blauwe schilderstape

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Masking tape blauw voor het afplakken van verschillende ondergronden binnen. Deze low track tape zal een mooie strakke lijn geven.


Blauwe schilderstape voor binnen. Eenvoudig online bestellen. Deze blauwe Eurocel schilderstape is een op water gebaseerde.

M afplaktape blauw De perfecte tape voor iedereen die een professioneel eindresultaat wil van zijn verfklus. Prachtig strakke lijnen door de optimale kleefkracht. Verwijderen binnen dagen.


Deze kleeft perfect aan een (verwarmd) printbed van eenders welke 3D printer. Uw PLA prints blijven uiterst goed plakken aan de blauwe Eurocel tape en ze kunnen ook gemakkelijk verwijderd worden van deze tape. Deze masking tape wordt voornamelijk voor buitengebruik ingezet en is ideaal voor op glas, vinyl, metaal en hout.


De masking tape heeft een blauwe kleur en is makkelijk af te scheuren dankzij het crêpepapier. Tevens is deze masking tape waterafstotend.

Afplaktape blauw 50mm x meter. De blauwe masking tape heeft een speciale acryllijm die warmte-, licht- en waterbestendig is. Hierdoor is het toepasbaar op oppervlakten die worden blootgesteld aan UV-straling en vocht. Deze schilderstape is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.


Net als alle andere verfbenodigdheden. Bestel afplaktape direct online. Door de juiste tape te gebruiken kan er een hoop narigheid en ergernis voorkomen worden.


Goed gereedschap zorgt immers voor het beste eindresultaat! Bij extreme directe UV straling adviseren wij deze tape binnen dagen te verwijderen. We adviseren om de tape binnen dagen te verwijderen. Het kan nog best lastig zijn om in dit afplakgeweld de goede schilderstape te vinden, zal ik meer vertellen over de verschillende soorten afplaktape dat te koop is.


Het juiste afplaktape gebruiken bij een specifieke verfklus kan een hoop narigheid en ergernis voorkomen. Met ons afplakband en onze afdekoplossingen kun je strakke verfranden maken bij het schilderen van de muren terwijl je meubilair en vloer veilig tegen verf beschermt! SchildersTape Geel is een tape speciaal voor messcherp afplakken. Deze tape laat zelfs na twee weken geen lijmresten achter.


Voor alles geldt: Plakband verwijderen meteen als je klaar bent met schilderen. UV bestendig en voor gladde en ruwe ondergronden.

Waar normale masking ( schilderstape ) al vrij snel lijmresten na laat, is dat bij deze tape niet het geval. De tape is 85my dik en de tape heeft een grams acryl belijming. Het laat geen lijmresten tot dagen na bevestiging achter. Goede kleefkracht en UV-bestendig.


Professionele kwaliteit schilderstape. Bij VIV leveren we afplaktape van het merk NAR, waarvan wij in Nederland de exclusieve leverancier zijn. Maskingtape zoals we in het vakjargon zeggen gebruik je voor het afplakken van kozijn, muur of ruit tijdens het schilderen. Alles waar geen verf aan mag komen plak je af met deze maskingtape. Het tape is niet alleen goed voor het afplakken van kozijnen, maar is ook ontdekt als hechtingsmiddel op 3D printers.


XYZprinting levert bijvoorbeeld een vel tape mee met bijvoorbeeld de XYZprinting Mini W. Het aanbrengen van schilderstape vraagt wel precisie en geduld. Schilderstape : eenvoudig, goedkoop en in elk huishouden wel te vinden. Tape kopen: schilderstape en afplaktape.


Gaat u tape kopen, bedenk dan goed waar u de tape voor moet gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts