dinsdag 12 januari 2016

Capi tutch

Shop jouw nieuwe Capi bloempot hier. Ontdek alles van Capi online bij Wehkamp. Voor 23:bestel morgen in huis. Casa Vivante uit ons aanbod! Diverse Bloempotten En Vazen Uit De Tutch Collectie!


Capi tutch

Alle merken bloembakken online. Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Our flowerpots are produced with great care, because we believe in well-designed pots that offer every convenience. Met als oogpunt de mooiste, sterkste en lichtste potten ter wereld produceren.


Deze collectie wordt gekenmerkt door de oranje binnenkant in elke pot. Verantwoord produceren staat daarom voorop. En zij zijn het enige bedrijf ter wereld met een nationale, eigen en unieke manier van rotatiegieten.


We beschikken ook over potgrond en planten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Capi Tutch pot vierkant zwart bij Tuincentrum. Voor elk soort interieur is er wel een Capi plantenbak.


Deze sierpotten zijn waterdicht en kunnen hierdoor goed binnen worden neergezet. Echter met een opvallende twist in productietechniek en gebruiksmateriaal. Deze prachtige plantenbakken zijn geheel gemaakt van gerecycled materiaal.


Capi tutch

Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Daarnaast is de bloempot een super lichtgewicht, breekproef en 1 recyclebaar. Zo zijn er vierkante, ovale en ronde potten.


De Capi Lux serie zijn ijzersterk en erg mooi door de luxueuze uitstraling. De bloempotten zijn er in allerlei soorten en maten. Bovendien zorgt het materiaal ervoor dat de plantenbak breukbestendig is. Zorg dat het watergat in de bodem niet verstopt kan raken. Het hoge afwerkingsniveau en de natuurlijke uitstraling maakt een Capi -pot compleet.


De kunststof bloempotten uit de Tutch -serie zijn niet te onderscheiden van echt steen. Capi tutch boordpot 48xlichtgrijs, made in hollan super lichtgewicht buitenpot, vorstbestendig dmv afwateringsgat, breukvast, Nieuw. Deze bruine bloempot heeft een moderne maar toch warme uitstraling. Uit onze collectie potterie. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier!


Capi Urban Smooth NL Pot vierkant II zwart. Vierkante bloempot van grijs kunststof! Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts