donderdag 28 januari 2016

Opleiding decoratie

Kies de opleiding die bij jou past! Alles weten over onze Opleidingen? Kom naar een van de Open Avonden! Subsidiemogelijkheden voor HBO! Jetzt Decoratie Vacature met de Trovit zoekmachine vinden.


Opleiding decoratie

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Tijdens de opleiding Interieur, Decoratie , Exterieur en Bescherming leer je interieur- en kleuradviezen te maken voor het optimaliseren van woon- en werkruimtes.


Je doet dit aan de hand van ruimtelijke tekeningen die je schetst op papier, of tekent op de compter. Met beeld en materiaal maak je moodboards waarmee je een impressie van de sfeer. Binnen de richting Decoratie - en restauratieschilder krijg je een veelzijdig aanbod aan decoratieve technieken en leer je hoe je een object, interieur of exterieur kunt restaureren.


Ook bedenk en maak je ontwerpen voor nieuwe decoraties in combinatie met kleurvormgeving in het interieur en exterieur van gebouwen. De opleiding Specialist Restauratie en Decoratie is een praktische specialisatie. Je werkt veel aan externe projecten, zoals het ontwerpen en uitvoeren van muurschilderingen en het decoreren van winkelinterieurs. Ook neem je deel aan buitenlandse projecten, zoals het restaureren en decoreren van oude muurschilderingen en beelden in kerken.


Welke soort Decoratie je ook wilt beoefenen, bij ons vind je zeker je gading. Je leert de verschillende soorten verf kennen, ook kleurenleer komt langs tijdens de opleiding Decoratie - en restauratieschilder. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren. We vonden Decoratie resultaten. Wil je Decoratie resultaten in je buurt, geef dan een locatie in.


We hopen dat je uit alle Decoratie mogelijkheden een gepaste keuze. Doelgerichte en innovatieve opleidingen voor professionals met ambitie. Ontdek ons ruim aanbod aan kwalitatieve opleidingen in een brede waaier van sectoren.


De trainingen vinden plaats op verschillende vaste locaties in Vlaanderen. Verbreed je kennis, vervolmaak je skills en bouw je carrière verder uit. Sommige medecursisten waren al jarenlang bezig met bier, maar aan het einde van de opleiding zat iedereen toch ongeveer op hetzelfde niveau.


Bedrijfstrainingen Organiseer een opleiding voor mensen in jouw onderneming. Voltijdse dagopleiding Volg na je secundair een vakopleiding met geldig diploma voor de arbeidsmarkt. Beroepsopleidingen Erkende opleidingen met overheidsattest die je kan combineren met een activiteit overdag. Na de opleiding Specialist Schilderen - Decoratie en Restauratie kun je bijvoorbeeld werk vinden bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in restauratiewerkzaamheden of bij schildersbedrijven.


Bekijk hier alle NCE- opleidingen. Opleidingen voor restauratie en erfgoedzorg zijn er op MBO, HBO en WO-niveau. Je kunt direct na je MBO-opleiding , HAVO of VWO beginnen aan een opleiding.


Ook als je eenmaal aan het werk bent, zijn er allerlei opleidingen die jou een stap verder helpen in je loopbaan. Je maakt de klus ‘af’ en zorgt ervoor dat het mooi wordt! Het werk gezien mag worden, getoond aan de buitenwereld.


Je vindt daar een beschrijving van de opleiding , informatie over de arbeidsmarkt, feiten, cijfers en onze beoordeling en vergelijking met andere opleidingen. Let op: in het gidsartikel is deze opleiding gezamenlijk beoordeeld met soortgelijke opleidingen van Nimeto. Na de opleiding Decoratie - en restauratieschilder kun je bijvoorbeeld werk vinden bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in restauratiewerkzaamheden of bij schildersbedrijven.


En op het Cibap kun je natuurlijk profiteren van elkaars kennis. Als decoratie - en restauratieschilder ontmoet je ook studenten van andere opleidingen. In fase werk je zelfs samen aan projecten. Laat je door hen inspireren. Vraag de ruimtelijk vormgever eens mee te denken of schuif aan bij de mediavormgever.


Het levert vaak mooie resultaten op! The Sugar Academy presenteert de eerste opleiding in de Benelux, volledig gericht op cake design en decoratie. Een intensief jaarprogramma met modules, gegeven door topdocenten uit het vak.


Opleiding decoratie

Hier leer je alles over bakken en decoreren. Van Airbrush tot Suikertrekken en van Armature tot een Zaak opstarten. Nimeto Utrecht - Bij ons leer je hoe je vormgeeft aan de ruimte om je heen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts