maandag 18 januari 2016

Vogelbad groot

Alle dierenbenodigdheden online! Voor de laagste prijs op Beslist. Grootste aanbod dierenbenodigheden. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum.

Shop nú dierenbenodigdheden. Beste prijs dierenbenodigdheden. Wij bezorgen door heel Nederland en België. Snelle levering, uitstekende service. Traditionele en moderne schalen met fonteinfunctie in onze webshop.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu onze uitgebreide collectie van Groot.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Met dit grote vogelbad kan uw vogel in de kooi zijn of haar bad nemen zonder veel knoeien. Het vogelbad is met de hand vervaardigd en daarom is ieder stuk uniek. Hij kan namelijk dienen als vogelbad in de zomer en als vogelvoederschaal in de winter. Daarmee geef je de vogels een fijne verkoelende plek tijdens de warme dagen en een voedselbron in voedselarme periodes, zoals de winter.


Dit groot en mooi vogelbad uit geglazuurd en gekleurd keramiek is zowel visueel aantrekkelijk als functioneel voor de vogels in… Meer. Dit vogelbad is rond en gemaakt van cement. De keramieken vogelbaden zijn verkrijgbaar met vrolijke bloemenprints. De grootste vogelbaden hebben een diameter van centimeter, de kleinste van ongeveer centimeter.


Alie van Veldhuizen geeft het zelfgemaakte betonnen vogelbad een felgekleurde oppepper met een getrapte sokkel voorzien van frisse bloemen. Volg haar stappenplan en laat je inspireren. Altijd de beste deal voor jou. Relaxdays Gietijzeren vogelbad groot , standaar Geniet van de aanblik van spatten, mezen of amels die deze mooie vogelbakken bezoeken. We hadden een klein betonnen vogelbadje maar deze brak na een paar jaar al doormidden, na de tweede keer lijmen zetten we een plastic onderzetter in de tuin die ik ook voor de vogels in de volière gebruikte.


Dat stond toch niet zo mooi bij de zwerfkeien in de rotstuin die er al jaren lagen. Het lijkt wel alsof dit badje vol is geplakt met snoepjes.

Dit is nog eens een letterlijke vertaling van een vogelbadje. Een letterlijke vertaling. De kap zorgt ervoor dat het water niet uit het badje gespetterd wordt. Afmeting van plateau in het midden van de schaal is Ø cm. Het is eveneens een geweldig cadeau voor elke vogelliefhebber.


Prachtig groot en stevig vogelbad op voet om vele vogels naar de tuin te lokken. Vogelbad groot op sokkel grijs. Vergelijk en koop groot aanbod lage prijzen en aanbiedingen, bespaar direct!


Ook functioneel, de vogels hebben grip op het bad door de rimpels. Stijlvol badderen voor vogels. Inclusief voetjes zodat u de schaal ook op voetjes kan zetten en de schaal niet beschadigd.


Badhuis groot met lip Wit 15x15x15cm. Wij streven naar een uitstekende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts