vrijdag 22 januari 2016

Glas atelier

Wij lezen onze mail dagelijks. Stap eens binnen en kijk rond in ons bedrijf. Kom van alles te weten over onze werkzaamheden en activiteiten.


Op onze website proberen wij zoveel mogelijk informatie te geven over onze producten. Alle labomateriaal en labobenodigdheden voor uw labo.

Onze glasblazerij maakt uw labo glaswerk in kwartsglas en borosilicaatglas op maat. Profiteer van onze ervaring. Wij geven dagelijks workshops voor individuen en groepen tot personen.


Ook al ben je niet creatief, bij ons maak je iets wat uniek is en wat blijvend is. Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst. Bestellen - € Categorieën.


Naast het Glas in Lood kunt u bij ons ook terecht voor Glas in Lood in Isolatieglas, Brandschilderen en handgemaakte Glaskralen, Glassmelten en cursussen en workshops. Hij deinst niet terug voor uitdagingen en heeft een positieve kijk wat zorgt voor het denken in mogelijkheden.

Gertjan is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van al het glas binnen het atelier en is een belangrijke speler in de regio. Er zijn tal van andere glastechnieken, zo worden ook nieuwe ramen, glasobjecten en glaskunst opdrachten verzorgd. Sinds ik minder ben gaan werken creëer ik objecten van gesmolten glas. Jarenlang heb ik diverse cursussen gevolgd.


Zijn glas in lood creaties sieren tal van woningen, bedrijven en kerken. Website met informatie over glazeniersbedrijf in Hengelo(O). Nieuw: In Webwinkel worden alle materialen en gereedschappen voor glas -in-lood en. Glasatelier Ben is een begrip in Woerden en bekend in de Randstad.


Na de Glasacademie en jarenlange ervaring in het meubelmakersbedrijf van haar man, heeft zij zich gespecialiseerd in het maken, restaureren en repareren van glas -in-lood. Ik werk met de beste materialen. Je kunt er ook terecht voor restauratie en workshops.


Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op. Toegang met paswoord enkel voor bedrijven! Aan particulieren leveren wij enkel hobbymateriaal zoals gereedschappen, branders en glas voor glasblazers. Glas maakt meer deel uit van ons leven dan dat we eigenlijk beseffen. Daglicht komt ons huis binnen via de ramen.


In de wagen zien we door het glas de weg voor ons.

Ik ben Jannetta Bron en woon in het dorp Kloosterhaar. Glasfusing is een techniek waarbij ik verschillende. Welkom op de site van Baarles Glas Atelier. In een voorheen oude koeienstal worden inmiddels alweer jaar lang de mooiste Glas in Lood ramen gemaakt door John en Phil van den Broek.


In ons glasatelier gevestigd in Kerkdriel bent u welkom voor glasworkshops tiffany, glas in randlood en mozaïeken. Wij verzorgen ook kinderfeestjes mozaïeken bij de jarige thuis, en voor uw bedrijf of familiefeest een complete glasworkshop op uw locatie. Tevens beschikken wij over de kennis en materialen voor werkstukken in opdracht.


Atelier Domstad is een glas -in-lood en glasatelier , met als kernactiviteiten het maken, en restaureren van glas in loo en glasbewerking zoals o. Hiernaast plaatsen en leveren wij verschillende soorten monumentaal glas , monumentaal isolatieglas en bieden wij werkplek mogelijkheden voor kunstenaars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts