vrijdag 29 januari 2016

Veiligheidshesje met verlichting

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. MVandaag bestel morgen aan de slag! Alle binnenverlichting vind je op beslist. Bestel snel je binnenverlichting.


Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.

Bekijk ons ruime assortiment! Met dit gele veiligheidsvest perfect zichtbaar in het donker. Het reflectievest is voorzien van led- verlichting. Koop dit hesje met lampjes direct online!


U-Road Sport veiligheidsvest met verlichting. U-ROAD Sport is een veiligheidsvest voor iedereen die altijd extra zichtbaar wil zijn, ook in de donkere avonduren of tijdens slecht(er) weer. Een in de stof verwerkte lichtgevende strip bovenop de normale reflecterende strip maakt je goed zichtbaar tot wel 6meter.


Het hesje met led verlichting is uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

Het LightVest bestaat uit een EN4gecertificeerd professioneel veiligheidsvest met ingebouwde LED verlichting. Deze blauwe LED zaklamp is ideaal voor een garage, kleine autoreparaties onderweg en tijdens kamperen. De zaklamp met LED- verlichting is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig kunststof. Werkt op AAA-batterijen (niet inbegrepen).


Dit artikel wordt geleverd in de kleur. Iedere deelnemer, dus ook begeleiding, die zich op de openbare weg, en op -of direct aan- de route begeeft moet goed zichtbaar zijn voor het overige verkeer door middel van het dragen van een fluorescerend hesje, voorzien van reflectiemateriaal aan zowel voor- als achterzijde op de tijden gelegen tussen 20. Met een veiligheidshesje weet je zeker dat je gezien wordt in jouw omgeving. Daarnaast ben je ook goed zichtbaar in pechsituaties. Zeker in het donker of als het mistig weer is.


Met de eenvoudig te verwisselen batterijtjes (wel meegeleverd dus) kun je hem jaren gebruiken Waterproof, ook bij heftige regenstormen, zelf getest ;-) Drie instellingen: knipperen continue branden en geheel uit. Beide zijden zijn separaat te bedienen! Eenvoudig met handschoenen te bedienen aan voorzijde 3graden reflectiviteit 1uur. Kies hardloop accessoires met led verlichting en reflecterende materialen en loop veilig door het donker. Zorg dat je gezien wordt, dat is een van de belangrijkste tips die wij jou kunnen geven.


Een lamphouder van kurk met een Efitting voor een lamp van max. Zo heb je hele mooie LED schoen clips voor op je hardloopschoenen.

Verlichting voor 22u bestel morgen in huis. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen!


Altijd korting op je basisverzekering. Hesje met led verlichting. Light Vest met achterlicht Light-vest € 950. Veiligheidshesje Fluo Budget Line € 95. Bij Pinkcube kunt u veiligheidshesjes bedrukken met uw tekst of logo.


Vraag direct een digitaal ontwerp aan of neem contact met ons op als u er zelf niet uitkomt! Dan bent u bij Gereedschapcentrum. U vraagt of het veiligheidshesje ook oranje mag zijn. Daarin staat dat een hesje fluorescerend geel, oranje of rood moet zijn. Verder moet het hesje voorzien zijn van retro-reflecterende banen.


Met deze keerbare bodywarmer van BABISTA bent u goed beschermd tegen weer en wind. Licht gewatteerd en met een vulling van voor hoog draagcomfort. In de steekzakken opzij kunt u uw sleutels of portemonnee makkelijk meenemen. Het katoen maakt de keerbare bodywarmer huidvriendelijk en door de mix met kunstvezels is het model ook onderhoudsarm en.


Hardloopvest met verlichting kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts