vrijdag 15 januari 2016

Plantentafel binnen

De grootste collectie oppottafels vind je hier! Oppottafels tegen lage prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Tafels voor lage prijzen online.

Een bloempot op een plantentafel is een echte blikvanger! Dit geeft ruimte en maakt het ook makkelijker om een plekje te vinden voor je plant. Hoge plantenkrukken en lage tafeltjes combineren leuk in een groepje. Zorg met de moderne plantentafel voor genoeg ruimte, om je mooiste planten prachtig te presenteren. Plantenrek voor binnen met Etages.


Er is keuze genoeg met de collectie plantentafels van de Bommel Meubelen! Rond of vierkant, van staal of van hout. Ga jij voor een neutrale look of juist een opvallende kleur?

Je plantentafel koop je eenvoudig online via onze webshop. En bloementafels van glas zorgen altijd voor een moderne look. Let ook op de hoogte van de plantentafel of telefoontafel: kies voor een lage plantentafel als je er een mooi schilderij boven wilt hangen. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen.


Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Dit plantentafeltje is handig in gebruik en heeft schappen en daardoor Multi-inzetbaar. De houten planten tafel is zowel buiten- als binnen toepasbaar.


Door de praktisch layout kunt u er veel planten of bloemen op plaatsen. Plaats een plantentafel in de hal en hang er een spiegel boven. Zet er een mooie vaas orchideeën op en een stijlvolle, decoratieve schaal voor spullen die anders vaak los rondslingeren, zoals je sleutels of je horloge.


Door het hoogte verschil creëer jij je eigen weelderige thuis j. Bijzettafels zijn overal inzetbaar. Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen. Bekijk en kies jouw favo bijzettafel! Wie dacht dat een plantentafel alleen voor binnen is, heeft het mis.


Wie zijn tuin wil opfleuren, kiest voor een leuk plantentafeltje. Zet je kamerplanten op een podium met dit driedelig plantentafeltje.

De drie tafeltjes zijn gemaakt van hout en kan je eenvoudig online kopen op Plantiful. De poten zijn houtkleurig, het plateau is wit geschilderd. Het geheel geeft dan ook een vintage gevoel. Hout en steen zijn populair bij klassieke plantentafels , bij moderne plantentafels wordt veel glas, staal, metaal, aluminium en RVS gebruikt. Kunstplant en plantentafel , een perfecte combinatie Op plantentafels worden vaak kunstplanten geplaatst.


Wij hebben diverse modellen plantentafels die wij uit voorraad kunnen leveren. De plantentafel set van Aged Ceramic blauw is een prachtige plantentafel set met een sierlijk blauwe barok print. De plantentafels hebben een roestbruin, smeedijzer frame wat in combinatie met de barok print een authentieke uitstraling krijgt.


De set bestaat uit drie plantentafels met ieder verschillende afmetingen die over elkaar heen passen. Info over plantentafels voor binnen. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts