donderdag 8 augustus 2019

Ventilatierooster op glas

Online prijzen, snelle leveringen. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis.


GlasMax (‘ZR’) is een geluiddempend ventilatierooster dat ontwikkeld werd voor plaatsing op glas , kalfplaatsing en compacte kalfplaatsing.

Het is leverbaar met of zonder zelfregulerende klep (ZR). Het susrooster is uitermate geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting. Door het plaatsen van ventilatieroosters ventileert u de ruimte optimaal en creëert u een gezond binnenklimaat. Bovendien zijn ventilatieroosters perfect inbraakveilig, vrij van regeninslag, insect werend en laat de eenvoudige schoonmaakbaarheid ervan toe de woning continu te voorzien van verse lucht.


De GlasMax is een geluidwerend ventilatierooster dat onder andere ontwikkeld werd voor plaatsing op glas. Standaard ventilatieroosters Duco heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke luchttoevoerroosters voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor elke bouwsituatie - plaatsing op glas , tussenregel ( kalfplaatsing ), op het kozijn of als compacte kalf - heeft Duco een geschikt type rooster.

Onder het rooster wordt vast glas geplaatst. Een ventilatierooster is niet moeilijk te meten. Het principe is, dat een ventilatierooster net zo breed moet worden als het glas wat in de sponning wordt geplaatst. Het rooster wordt direct op het glas gemonteer door middel van een geïntegreerde glasgoot aan de onderzijde van het rooster. Alle soorten ventilatiematerialen!


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Hoe is het kostenplaatje van HR glas met ventilatieroosters bepaald.


Hoeveel jij betaalt voor HR glas met ventilatieroosters bepaal je zelf aan de hand van keuzes. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Keuze 1: Hoe groot zijn je ramen. De prijs van ramen met ventilatieroosters zijn per vierkante meter en per strekkende meter berekend.


Hiervoor heeft Duco een speciaal programma geluiddempende ventilatieroosters en suskasten op de markt gebracht! Wij van Regio glas hebben gekozen voor de top merken op de Nederlandse markt, namelijk Duco ventilatie en Sun Control ventilatieroosters en Aralco NV ventilatieroosters. De AcouStream is thermisch onderbroken en toepasbaar in houten, aluminium en kunststof kozijnen.

Hiermee is de AcouStream een breed toepasbaar susrooster. Het ventilatierooster is direct op glas te plaatsen maar ook in kalfsplaatsing en verdekt liggend toepasbaar. Alu Design plaatst zowel ventilatieroosters op ramen, op glas , in het dak, enzovoort.


Ventilatie is een noodzaak voor een gezond binnenklimaat. Wij herstellen, leveren en monteren alle soorten glas en sloten voor zowel bedrijven als particulieren in Zuid-Holland. GlasMax ‘ZR’ is een geluiddempend ventilatierooster dat ontwikkeld werd voor plaatsing op glas en (compacte) kalfplaatsing.


TG Glashandel biedt u een breed assortiment ventilatieroosters van. Als u op zoek bent naar een nieuw ventilatierooster , doet u er goed aan om voor de bewezen kwaliteit van Duco ventilatieroosters te kiezen. Deze Belgische fabrikant staat alweer bijna drie decennia garant voor topkwaliteit ventilatieroosters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts