donderdag 15 augustus 2019

Thermo binnenhandschoenen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Welkom bij de Thermos ICT winkel. Kies uit producten vanaf € 160. Het grootste Outdoor assortiment van Nederland.


Thermokleding, thermo ondergoe sportkleding, merino wol ondergoed en wandelkleding.

Thermowear - dgn retour - gratis verzenden - top service. Warme Odlo thermo handschoenen geven optimaal comfort en warmte door de geruwde binnenzijde. Deze dunne en lichtgewicht handschoenen zijn perfect om te dragen tijdens het sporten in koude weersomstandigheden. Thermo handschoenen koop je eenvoudig online bij bol. We hebben uw land en taal automatisch bepaald.


U kunt dit hieronder aanpassen. Motor onderhandschoenen voor extra warme handen. Verwarmde handschoenen met verwarmingselementen zorgen ervoor dat u nooit meer koude handen heeft.

Onderhandschoenen zijden Trek 500. Ons team van fervente bergtrekkers ontwikkelde deze onderhandschoenen om je wat extra warmte te bieden en je handen beter te. Binnenhandschoenen koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


De merino wol onderhandschoenen zijn zeer geschikt om te dragen onder bijvoorbeeld ski handschoenen, maar kunnen ook prima als enkele laag gedragen worden. Deze thermo handschoenen zijn niet wind of waterdicht. De Odlo Thermo Gloves Warm zijn een paar zeer dunne thermo handschoenen, met uitstekende isolerende eigenschappen. De handschoenen hebben hele dunne en platte naden en door het gladde materiaal kom je makkelijk in je normale handschoenen. Bestel veilig: Kerbl Winterhandschoen PowerGrab, Thermo 2-laags.


In het voor en najaar worden ze dan vaak gebruikt door sporters wanneer het iets frisser is. Ideaal dus voor als het weer koud en guur is. Ook bij de bitterste vrieskou houdt u er behaaglijk warme handen mee. Dit varieert van een Odlo thermoshirt tot aan een Odlo zweethemd. Uw vraag over het produkt, naam en telefoon nummer zijn geen plicht, maar uw persoonlijk aan kunnen spreken is wel zo netjes, zo ook telefonisch contact opnemen kan.


Odlo thermokleding is absoluut de bekendste als het gaat om functioneel technisch thermo ondergoed. Ik wil het eens proberen met thermo handschoen in de wanten, samen met heatpads.

Weet jij dat misschien, en zijn die te koop in de alle sportzaken? Deze binnenhandschoen is uitgerust met een Hipora waterdicht en ademend membraan. Het comfort wordt nog eens versterkt door de voorgevormde pasvorm en de Velcro klittenbandsluiting. Met de Thinsulate thermo voering, gecombineerd met een Soft Tricot fleece voering is warmte, comfort en duurzaamheid gegarandeerd! Deze warme handschoenen van Odlo beschermen je handen tijdens sport of vrije tijd.


De binnenzijde is geborsteld en voelt daardoor heel zacht aan op de huid en houdt goed de warmte vast. Superhandige extra dunne binnenhandschoenen. Thermo binnenhandschoenen leverbaar in verschillende maten!


Lichtgewicht en warm (niet waterproof). Bijvoorbeeld te dragen op jacht, tijdens de schietsport, in het boerenwerk, in de winter in de werkplaats en tijdens alle buitenwerkzaamheden waarbij je handen beschermd wilt hebben, maar wel gevoel wilt houden! Een set van twee paar heerlijk zachte thermo sokken met een temperatuur regulerende werking. De combinatie van de garens die gebruikt zijn, zorgen ervoor dat de natuurlijke warmte van het lichaam behouden blijft.


In de set zit een paar effen zwarte en een paar grijze gemêleerde damessokken. Bekijk hier de handige tips van Op Pad van de ANWB waar je rekening mee moet houden. Handschoenen kopen voor wintersport, hardlopen of bergklimmen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts