woensdag 14 augustus 2019

Tiffany plafonniere

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Ze nemen weinig ruimte in en werden vroeger met name gebruikt voor de badkamer en keuken. Tijdelijk KORTING op het gehele assortiment - Gebruik vandaag kortingscode: arcade15.


Tiffany plafonniere

JavaScript seems to be disabled in your browser. Welkom in onze officiële tiffany webshop, hier vindt u het complete aanbod tiffany lampen. Let op : Alle producten worden gratis. Deze tiffany plafonniere geeft sfeervol licht en bestaat uit tiffany vlakken in de kleur parelmoer.


TIFFANY PLAFONDLAMPEN KOPEN BIJ SFEERLEVEN. Bij Sfeerleven ben je verzekerd van een veilige transactie en snelle levering. Een feestje om naar te kijken. De zwarte verbindingen geven het effect van een web.


Glamoureus, stijlvol en perfect voor decoratieve, algemene verlichting. Hoewel Mondriaan bekend staat om het gebruik van de primaire kleuren, gebruikte hij net zo vaak de ‘niet-kleuren’ grijs, zwart en wit. Een plafondlamp is ook ideaal voor ruimtes met een lager plafond. Daarnaast staat Woonstijlgalerie reeds vele jaren synoniem voor de perfecte mix. Geïnspireerd door de Hollandse tulp geeft dit model de ruimte een nostalgisch gevoel.


Het glas is gekleurd in zachte pasteltinten groen en paarlemoer. Plafonniere tiffany zeskant compl. De tulp springt er met zijn passievolle rode kleur direct uit.


Tiffany plafonniere

Mooie klassieke tiffany plafondlamp in de kleuren grijs, zwart en wit. Bekijk alle prijzen van Tiffany plafonnière en bespaar tot. De typische Mondriaan stijl is direct te herkennen in deze Tiffany plafonnière.


Kleuren kunnen in werkelijkheid iets afwijken van de afbeeldingen. Spannende plafonnière, strak aan het plafond in rechthoekige vorm. Multicolored en gestreept. Prachtige kleuren in streepjes vormgegeven. Als een bloem in volle bloei prijkt deze royale Tiffany lamp aan het plafond.


De schaal heeft een diameter van cm. Uniek aan deze Tiffany lamp is dat er geen knopje aan de onderzijde is gemonteerd. Hierdoor is de lamp een vloeiend geheel. Een schitterend gestileerd oneindig motief is gecombineerd met glas in de tinten taupe en geel. Ook wel glas in lood genoemd.


Tiffany lampen zijn vervaardigd uit stukjes gekleurd glas, die op een ingenieuze manier met elkaar worden verbonden met behulp van metaal. De tiffany lamp is vaak geïnspireerd op vormen uit de natuur. De meeste prachtige bloemen- en dierenmotieven in diepe kleuren zijn in deze lampen verwerkt.


De mooiste tiffany lampen, alles op voorraad en direct leverbaar in gans Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts