vrijdag 23 augustus 2019

Kaarsen voor buiten

Kies uit 1producten vanaf € 95. Nú al vanaf € op Beslist. Online voor de laagste prijzen. Verfraaien van uw huis met Kaarsen. Ruim assortiment online bestellen!

Veel horecaondernemers willen niet alleen binnen, maar ook buiten sfeervol kaarslicht inzetten. In de zomer zien we vaak kaarsen op het terras, in de winter zijn buitenkaarsen een goede manier om gasten naar binnen te lokken. Sfeermakers voor binnen en buiten voor ieder interieur. Natuurlijk is het creëren van een lekkere buitensfeer onontbeerlijk voor een gezellige avond buiten zitten. Als het mooi weer is, wil je het buiten natuurlijk ook gezellig hebben.


Kijk hier voor de mooiste lantaarns, windlichten en buitenkaarsen voor een gezellige tuinparty of een romantische avond. Maak van jouw tuin een een tweede woonkamer. Stoer en industrieel of meer de Ibiza Look.

Landelijk of Scandinavisch. Tuinkaarsen speciaal voor buiten in je tuin en terras als decoratie of voor op je tuintafel en balkon. De tuinkaarsen worden regelmatig ook gebruikt voor op het terras in de horeca en bij strandtenten. Het effect van een warme LED-vlam die flakkert in de wind Miracle Flame Candles zijn echte sfeermakers voor binnen en buiten. Daarnaast zijn ze veilig in een omgeving met kleine kinderen en dieren.


Zo krijg je unieke sfeerproducten voor in huis of als cadeau met onze bedrukte kaarsen of bedrukte waxinelichtjes. Dit verv aardigen wij in ons eigen atelier. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Kan de kaars buiten blijven staan?


Het is aan te raden om de kaars na gebruik binnen neer te zetten. Een buitenkaars kan door veel weersomstandigheden aangetast worden. Zo kan bij warm weer de kaars smelten en vervormen als deze in het volle zonlicht staat.


Andersom ( kaarsen bedoeld voor binnenhuis, buiten gebruiken) is wel mogelijk, maar met enkele beperkingen. Een kaars voor binnen heeft een veel dunner lont, welke ook veel sneller dooft met een vlaagje wind. Dit is wel op te lossen, door bijvoorbeeld de kaars te plaatsen in een lantaarn, of wellicht zou dit kunnen met behulp van een windlicht.


Heb jij ze ook al voorbij zien komen?

Kaarsen met een houten lont voor binnen en buiten. Dit haardvuur geeft een extra dimensie aan de kaars en zorgen voor een optimale beleving. En of kaars voor buiten ja is.


Om zoveel mogelijk van uw tuin of terras te kunnen genieten, zijn comfortabele tuinmeubelen en daarbij behorende leuke accessoires haast een must. Deze kaarsen zijn beschijbaar in allerlei verschillende kleuren en vormen. Daarbij valt te denken aan mooi gekleurde tuinparasols, buitenkeukens of zelfs terrasverwarmers voor de koudere avonden. Of het nu lente, zomer, herfst, winter – Pasen, Halloween of Kerstmis, u kunt de kaars perfect in uw Deco buiten voor de huisdeur integreren Veelzijdig inzetbaar: in een lantaarn, als kerstdecoratie in uw woonkamer, als tafeldecoratie, o. Kaarsvaasjes hebben we met een vrolijke opdruk en in verschillende kleuren. Dat is heel sfeervol in huis.


En het is ook leuk om cadeau te geven. Het glas kun je later hergebruiken voor een theelicht of een kleine stompkaars. De kaarsen en vazen zijn exclusief voor HEMA ontworpen.


Feestverlichting van GAMMA zorgt voor extra sfeer. Zoals kerstverlichting buiten , lichtslangen, LED kaarsen. Bij een led kaars heb je geen echte vlam, maar het ziet er wel uit alsof de kaars een vlam heeft. Led kaarsen werken vaak op batterijen en kan je daardoor ook eenvoudig op veel plaatsen neerzetten. Met een led kaars heb je toch de sfeer van een kaars , maar heb je ook wat meer veiligheid in huis.


Een mooi alternatief voor wat sfeer in je woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts