vrijdag 16 augustus 2019

Lectuurhouder

Een leuke eenvoudige manier om je tijdschriften op te bergen. De Newspaper lectuurhouder van Balvi bestaat uit een metalen frame met een kunststof doek er tussen. Er kan voldoende lectuur in en hij is relatief compact, neemt dus niet meer ruimte in dan nodig.


De Balvi Newpaper lectuurhouder is een aanwinst voor ieder interieur. Met een lectuurbak houd je je papieren netjes bij elkaar.

Belangrijke documenten, tijdschriften en tekeningen zijn snel geordend en stijlvol opgeborgen. De Toner lectuurhouder van By-Boo heeft een frame van zwart metaal met zwart leder. Op deze manier ontstaat een stoere uitstraling en past deze lectuurhouder gemakkelijk. Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “ lectuurhouder ” te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet. De Kartell Front Page lectuurhouder van Kartell is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deze frisse lectuurhouder werd ontworpen door het Zweedse team Front. Deze decoratieve lectuurhouder is inklapbaar en heeft diverse vintage stijl-kenmerken. Erg leuk om te zien en voor zijn leeftijd nog in een mooie staat en conditie.


Tijdschriften, kranten en catalogi, niemand wil dat deze los rond slingeren. Dit kan uw woonkamer of kantoor namelijk een onverzorgd en. Op deze pagina vindt u onze collectie lectuurhouders met staande lectuurhouders, hangende tijdschriftenhouders en rvs lectuurbakken. Cascando Ubijzettafel met lectuurhouder. Uis voorzien van een handige lectuurhouder.


UXL kan staand of liggend worden toegepast. Meerdere tafels naast elkaar creëren een sideboard. Slingeren uw kranten altijd door het hele huis rond? Zoekt u een stijlvolle manier om uw lectuur of kranten op te bergen?


Dan is deze lectuurhouder precies wat u zoekt! Door deze combinatie voegt u een stijlvolle woonaccessoire toe aan uw interieur! Vintage lectuurrek retro lectuurhouder design krantenbak.

Aflx hx d16cm €4- kijk voor meer. Bewaar alle kranten, lectuur en boeken in deze lectuurmand. Een rieten lectuurmand geeft sfeer in ieder huis. Deze metalen tijdschriftenhouder is vormgegeven met de voorpagina van The London News. Al uw kranten, tijdschriften en folders kunt u netjes opbergen in deze lectuurbak van Balvi.


U kunt deze krantenbak in elke kamer gebruiken! Lectuurhouder London by Balvi. Tijdloze lectuurouder met moderne uitstraling. Bewaar tijdschriften, kranten en andere lectuur in. Gratis af te halen in Venlo.


Huis en Inrichting, Overig. Mellow donkergroen makkelijk online bestellen bij Pogo-designshop. Deze en andere tijdschriftenhouders uit voorraad leverbaar. De stijlvolle tafeltje Mike is leverbaar in meerdere kleuren. Met kenmerk 3Uw Auronde tafel kunt U uitbreiden met een lectuurhouder.


Auronde lectuurhouder : De Auronde lectuurhouder wordt geplaatst onder het Auronde tafeltje laag. Daarnaast is de lectuurhouder ook te plaatsen onder een achterelement laag, midden of hoog. De lectuurhouder is gemaakt van gebogen staal in de kleur aluminium.


Als totaalleverancier van werkplekoplossingen stellen wij doorlopend alles in het werk om u een ongeëvenaarde en gepersonaliseerde service te bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts