vrijdag 30 augustus 2019

Riviera maison tafel chateau chassigny

Bestel je nieuwe tafel uit ons topmerk assortiment. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Organiseert u graag etentjes met vrienden bij u thuis dan is een grote, lange tafel een must.


De Chateau Chassigny Diningtable is ruim twee meter lang en dus ideaal voor grote gezelschappen. Het tafelblad is gemaakt van een houten paneel geïnspireerd op antieke kasteelvloeren. De tables van de Chateau Chassigny serie zijn heer en meester in het aanbod dining en coffee tables. Het ingelegde patroon van het tafelblad is geïnspireerd op antieke kasteelvloeren.


Riviera maison tafel chateau chassigny

Verkrijgbaar in veel verschillende maten, van klein vierkant tot groot langwerpig. In deze serie zijn dining tables, coffee tables en end tables. Dit handige tafeltje is aanschuifbaar bij iedere sofa, de inleg is gebaseerd op de Chassigny serie. De top is van oud hout en het onderstel van metaal dat een oude.


Afmetingen eettafel 180xen de grote salontafel 180x70. Rivièra Maison Chateau Chassigny - Eettafel - 1x cm. De nieuwaarde vd tafel was €90-. Maat 180x70cm, massief en redelijk zwaar.


Riviera maison tafel chateau chassigny

Een grote tafel mag altijd nog groter. Tot meter, om precies te zijn. In het midden zit een blad dat kan worden opengeklapt als de twee uiteinden uit elkaar worden geschoven. Gemaakt van gerecycled iepen- en dennenhout.


De tafels van de Chateau Chassigny serie zijn heer en meester in het aanbod dining en coffee tables. Deze serie bestaat uit dining-, coffee en end tables. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Riviera Maison Tafels koop je eenvoudig online bij bol.


Riviera maison tafel chateau chassigny

Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Vanaf Euro gratis thuis bezorgd in Nederland en Belgie. Mooie eettafel chateau chassigny van riviera maison 1bij in zeer nette. Riviera maison chateau chassigny salontafel evt met eettafel. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen!


De salontafel Chateau Chassigny is van het merk Rivièra Maison. Het ontwerp hiervan is geïnspireerd op oude kasteelvloeren. Deze tafel heeft een ingelegd blad van oud iepenhout.


Het onderstel van de tafel is van wit geschilderd populierenhout. Deze heeft een kruis design en latjes waarop je je spullen op kunt bergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts